Am facut efortul de a ma uita la GoT in intregime, ca sa pot avea si o opinie pe tema, nu doar trolling.

Mi-a placut, overall. Ok, e evident ca mosu’ R.R Martin ii omoara pe aia ca pe puii de Crevedia pentru audienta, dar, un peste alta, film bun, am vazut-o si pe Misssandei naked, si pe Carice von Houten, lucrurile sunt bune.

Acum, e posibil sa fie din cauza nu am fost fan atatia ani si nu mi-am creat expectanțe, dar mie sezonul 8 mi s-a parut perfect. Cersei moarta, orasenii arsi, erau doar un grup de sclavi gata sa dea cu rosii in oricine, Daenarys moarta, Jon pe zid, Sansa regina(frumoasa s-a facut Sansa).

Si, ce e mai important, lasa niste fire, cred eu, pentru a fi exploatate in sequeluri. Arya si drumul ei initiatic, Jon pe zid ca doar nu a disparut orice amenintare pentru ca a explodat white king, viata lui Imp, ca hand, ce fac Unsullied pe insula vietii. E greu sa nu exploatezi niste personaje atat de bune gen Tyrion sau Bronn.

Asa ca eu zic sa va pregatiti, or sa vina mai multe GoT decat va asteptati.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.