Aveți în fața ochiului reachul pe care îl are pagina de facebook a sitului, în condițiile în care nu e promovat postul. A se remarca.

Deci din 45 000 de oameni, acel post a fost arătat nativ unui număr de 401 cetățeni cu frica de dumnezeu și drept de vot. Sub 1%, da?

Sunt îndemnat să decartez 20 de lei și, astfel, cu siguranță aș putea ajunge la chiar și 1000 de oameni din fraierii ăia care au dat like paginii, sperând că, astfel, vor fi abonați la articolele sitului (ce se vede e un plugin care postează automat, eu sunt, as usual, blocat pe fb). Logic că nu voi plăti niciodată nimic, atunci când apar articole sponsorizate, insistă agențiile, în pofida sfaturilor mele, pentru că vor ele să apară reachul mare.

Eu am ieșit demult de pe grupul acela de Reader pentru cetin.ro, într-unul din momentele în care m-a enervat masiv mizeria asta, dar chiar sunt, printre voi, oameni care folosesc situl lui zucc. Vreți să reiau postarea articolelor acolo? Vă atrag atenția că e un efort în plus pentru mine, nu pot face ceva automat pentru asta, așa că ar trebui să intru zilnic, de fiecare dată când scriu, ca să las link acolo.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.