Îmi place foarte mult cum toți se ultragiază la filmul cu Dragnea care îl cheamă pe Alex Dima în baie. În paranteză fie spus, Alex Dima e un dumnezeu al jurnaliștilor și am cel mai pur și mai profund respect la adresa sa, iar reacția pe care a avut-o la invitația limbricului pesedist este exact ce treabuia, nu fețele umile ale celorlalți care iau contact cu măria sa, Dragnea.

Știți ce e distractiv?
Că se ultragiază toți care erau extrem de satisfăcuți atunci când Băsescu o invita pe văcuța aia să urce pe masă, hăhăhă. Sau când i-a furat telefonul țigăncii împuțite ziariste. Și toți atunci vorbeau despre cum are tot dreptul și, la urma urmei, nu i-a făcut nimic, ce mare brânză, așa e el, mai bărbat, nu ai ce să faci, marinarul rămâne tot marinar.

Din păcate, lecțiile astea ale istoriei nu le va învăța nimeni. Toți gureșii care aplaudau atunci și vomită acum de supărare vor trece iarăși în extremă cealaltă dacă ai lor, ăia buni, ajung din nou la putere. Hai, mă, că nu a fost viol, a fost doar vârful și sigur i-a plăcut, nu ai văzut cum se îmbrăca?

rromâni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.