Am râs azi pe twitter, spunând că știam că o să piardă Simona. Haoleu, ce foc și pară s-a dezlănțuit, cum adică, Simona, mon amour, dragostea noastră, ce plm specialist ești tu de îți permiți să o critici pe Simona?

Acum, sincer să fiu, eu voiam să râd de alaltăieri, când tot internetul a confundat-o pe Serena cu Venus și erau toți în stare de excitație despre cum a făcut Simona instrucție cu Serena. Nu am râs că am fost ocupat, dar asta e altă treabă.

Întrebarea este, totuși, simplă:
Când îți permite poporul să râzi de un bun național precum Simona Halep? Știți, așa cum râdem de toată lumea, pentru că putem, ne permitem și pentru că de aia există ei acolo, ca noi, publicul, să avem o părere despre ei. Altfel, meciurile s-ar difuza în circuit închis iar salariile și le-ar lua de la APACA sau ministerul de interne.

Adică, serios, eu sunt fan Simona, iar articolele de pe site sunt mărturie. Dar de ce atunci când o laud sunt un meseriaș, BRAVO, BĂ! și dacă vreau să o critic că o arde meta pe celebritate, brusc sunt CE PLM EXPERIENȚĂ AI TU DE ÎȚI PERMIȚI SĂ O CRITICI PE SIMONA??

Discutați.

Later edit: Aia care sunteti cu Simona nu valoreaza nimic, intamplarea, mare slem etc sunteti praf. Mersi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.