Am citit acest articol care, pentru cei tl;dr, spune, de fapt, că sunt cam mulți câini din românia în străinătate și că ar trebui să fie mai atenți adopteorii ăștia de ocazie cu ce aduc de la români.

Practic, nu face decât să urmeze traseul clasic al erorilor vestului față de românia. Au făcut fix la fel cu țiganii. Dar vai, nu sunt țigani, sunt rromi. După aia au fost romi. Dar vai, îi persecutați, e evident că de asta sunt pline pușcăriile de țigani, nu pentru că educația lor e furtul. Și tot așa, după care DAR VAI, CE CAUTĂ TOȚI ACEȘTI ȚIGANI ROMI, ADICĂ ROMÂNI, LA NOI ÎN ȚARĂ, NU VEDEȚI CE VIOLENȚI SUNT ȘI CUM FURĂ ȘI SĂ SE DUCĂ ÎN ȚARA CARE LE-A DAT NUMELE, ROMÂNIA!!

Nimănui nu îi păsa că noi avem o problemă gravă cu javrele pe străzi și cu cuțofilii, nimănui nu îi păsa că ne mor copiii prin parcuri, atacați de câini, că devine o aventură să mergi pe o stradă, ca nu cumva să te atace o haită de animale. Nu, important era DAR VAI, UITE CE DRĂGĂLAȘI SUNT, CUM SĂ ÎI EUTANASIEZE, SĂ LI SE DEA DRUMUL PE STRĂZI, STERILIZAREA ESTE MODELUL DE URMAT. (în paranteză fie spus, moartea lui Ionuț, copilul sfâșiat de câini în parc, a avut și o urmare bună, prin campania de ucidere a tuturor fiarelor de pe străzi. Ce nu s-a reușit în 20 de ani de așa zise sterilizări, care au adus milioane asociațiilor cuțofile, asociații care nu aveau niciun interes să dispară câinii, că doar din asta păpau, s-a reușit în 6 luni.)

Mno, acum oamenii remarcă că, de fapt, câinii sunt cam mulți, oamenii de fapt îi adoptă sub impulsul momentului și, dacă nu le convin, îi abandonează și brusc, au o problemă cu câinii vagabonzi.
Well, PETA ucide 95% din animalele pe care le salvează de pe străzi, în termen de 5 zile de la salvare.
Hai cu PETA.
P.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.