Gata, s-a ajuns și aici. Nu mai ai voie să spui că nu îți place un anumit tip de femeie, pentru că ești linșat.

A popular French author and television presenter has caused outrage after claiming he was “incapable” of loving a woman aged over 50.

Yann Moix, 50, told a glossy magazine: “Come on now, let’s not exaggerate! That’s not possible … too, too old.”

“I prefer younger women’s bodies, that’s all. End of. The body of a 25-year-old woman is extraordinary. The body of a woman of 50 is not extraordinary at all,”

A fost suficient ca amărâtul să spună că femeile de 50 de ani nu au corpul uneia de 25 și cam aia a fost. E crucificat de-a lungul planetei ca Iisus, doar că din motive mai serioase.

Practic, e obligatoriu să îți placă orice femeie, dacă nu vrei să superi pe nimeni. Și să îți placă din punct de vedere sexual, da? Nu la modul prietenește, nu, trebuie să fii CORECT și să cauți frumusețea printre straturile de șunci sau riduri. Sau fețele de morse.

Da, există femei urâte. Așa cum există femei grase sau femei bătrâne. Fiecare vârstă vine cu, automat, cu renunțarea la anumite capacități pe care le aveai în tinerețe. Da, o femeie de 50 de ani nu arată ca una de 25. Poate e frumoasă în altfe moduri, dar nu mai are același sex appeal. Și e normal să fie așa.

Și nu spuneți că și la bărbați e valabil. Vârstele sunt diferite, bărbații îmbătrânesc diferit iar femeile, TOATE, caută la bărbați alte chestii. Și vârsta mai mare e una din acele chestii. Vârstă care vine cu tot ce înseamnă acumularea acelor ani. Siguranță, protecție, experiență, da, inclusiv experiență sexuală, toate vin și cu acea vârstă.

Ar fi drăguț dacă nu am mai trăi într-o societate în care toată lumea se ofensează brusc pentru orice spun ceilalți. Lumea ar fi un loc mai bun și cu mult mai puțină ură.
De exemplu mie nu îmi plac, sexual vorbind, femeile grase. Da, știu, sunt gras, e ok, compensez altfel și mă descurc. Și nu îmi plac sânii în formă de pară. Mai am și niște chestii legate de forma și poziționarea clit-ului, dar deja sunt prea multe detalii. În schimb, vârsta nu o consider neapărat un impediment, știu femei de 50 de ani care arată într-un mare fel, iar una din ele e soacră-mea, care, la 55 de ani, arată mai bine decât jumătate din româncele care au scăpat căruța-n hamburgeri. Iarasi, nu consider un impediment sa fim prieteni, sa imi fie dragi si sa fac ce e nevoie pentru asta. Doar ca, animalic, sexual nu ma atrag.

Dar e strict chestie de opțiune sexuală, înțelegeți? Aici nu își are locul PC-ul, că nu PC-ul provoacă erecția, ci doar ce te afectează pe tine, dpdv emoțional. Faptul că nu convine unora și altora e complet irelevant, cât timp sunt respectate ca oameni sau ca femei.

Imaginați-vă o lume fără războaie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.