Foto: Administratia Prezidentiala
Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele prin care se constata vacantarea functiilor detinute in Guvernul Dancila de ministrii demisionari Lucian Sova (Transporturi) si Paul Stanescu (Dezvoltare regionala).

Ce frumos a jucat-o pe asta. Cît de superb, de incredibil. I-a ținut în șah 1 lună și, după ce a fost obligat de decizia CC, a semnat, dându-le, practic, un șah mat de zile mari. Bravo, domnule președinte! Știm că nu se putea face nimic, voiați să vină Tăriceanu și să aprobe tot?

Sunt mândru de președintele meu, serios. Adică serios, mai vedeți pe undeva vreun președinte atât de elegant și, în același timp, dur, în exercitarea puterii prezidențiale? Uitați-vă la Trump, un prostănac ignobil, o vită cu bani propulsată la putere de ruși. Păi se compară ăla cu PREȘEDINTELE NOSTRU?

Nu are cum.
Și serios, ce poate să facă? Nu putem fi altfel decât ei dacă instigăm la nerespectarea legii. Trebuie să ne folosim cu suficiență și probitate de toate pârghiile pe care ni le pune la îndemână democrația.

Trecând peste asta, umilințele la care e supus măscăriciul acesta, ce ocupă palatul cotroceni, de către PSD, sunt incredibile. Dragnea s-a prins că omul vrea o bătrânețe liniștită și încă un mandat de excursionist, plus concedii pentru doamna Carmen și îl arde exact acolo unde îl doare. Cum mișcă în front, cum îl calcă pe cap cu așa zisa curte constituțională a lui Dorneanu, mafiotul local din slujba PSD, iar Ioha, umil și complet incapabil de a-și asuma o rupere de ritm care să îl scoată din palat, semnează cu lacrimi de sânge, amenințând, totodată, că supraveghează atent situația.

Din păcate, procurorul general al României deja își face bagajele. Scenariul va fi același ca la Codruța. Voi citi cu atenție, între timp PSD îl pune pe Dorneanu să îi dea peste gheare și, uite așa, istoria îl va ține minte pe neghiobul acesta ca fiind cel care, cu semnătura proprie, a decapitat justiția și mersul democratic al româniei.

Foarte trist este că, la alegerile de la anul vom fi puși, CU SIGURANȚĂ, în situația de a alege, iarăși, între Iliescu și Vadim. Și pe asta se bazează și Johannis.

Dor nu vreți să vină Tăriceanu să aprobe tot, nu??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.