După ciorba de burtă de la Kontiki, vreau să vă mai fac o recomandare de mâncare pe care nu aveți voie să o ratați.
Coastele de porc de la restaurantul Viena din Cluj. Nu conteazî de care, Diablo sau normale, sunt dumnezeiesc de gustoase. Savurate desigur, impreuna cu minim 2 sticle de Franziskaner nefiltrată.
Voila.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

32 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Mie imi place Fosters, na, am spus-o.

    • #2

      simi » nu se compara:D

    • #3

      Bahaha ..tu stii ca in Australia nimeni nu bea Fosters ? E cea mai de cacat bere :)) si o exportam in Europa :))

  2. #4

    Articolul asta e bomboana de pe coliva! Intamplare: azi, iesit la pranz la o pizza ( la Colosseum, in centrul Bucurestiului). Dupa 40 de minute de asteptat, la intrebarea unei colege daca poate sa ia pizza la pachet, ni s-a raspuns ca in 5 min o baga la cuptor, ca nu venisera lemnele.

    Iar coastele alea arata in mare fel

    • #5

      Aline ce ai vrut sa spui cu expresia asta ” arata in mare fel”? Nu stiam ca exista asa cvea in limba romana.

    • #6

      @mihai007 – tocmai tu, James, sa nu intelegi expresiile colocviale?

  3. Arata destul de bine. Cand o sa ajung in cluj o portie ca asta va fi primul lucru pe care-l voi face.

    • #8

      Sa mori tu ca primul lucru pe care-l vei face cand vei ajunge in Cluj va fi o portie din asta. Sa inteleg ca esti bucatar sau ajutor de bucatar?

    • #9

      @Daniel Andrei, atat 🙂

    • Eu zic ca poti sa le faci si acasa. Singura lucru de care ai avea nevoie ar fi un cuptor mai profesional pentru a se coace cat mai uniform.

    • #11

      Nu le poti face acasa. Clujul este inspirational. Nu iese la fel.

  4. #12

    Da’ cu vin rosu demisec de ce, ma rog, nu ai incercat? Cred ca aveai o surpriza si mai placuta.

  5. #13

    Scoruri ceva?

  6. #14

    nu te-a dus groparu la palanet, pe colt?

  7. #16

    Cam care sunt preturile?

  8. #17

    @billy 31,9 lei sau 32,9 lei. (aici ai tot meniul: www.bistroviena.ro/meniu )

    Carnatii nu i-ai incercat ? Sunt buni de tot aia cu cascaval.

  9. #19

    Arata bine. Cu precizarea ca e vorba de Bistro Viena. Restaurantul Viena (tot din Cluj) e altul. 😀

  10. #20

    Anul trecut ne-am oprit sa mincam exact acolo dar a trebuit sa plecam. In interior se fuma si nu aveam chef sa inhalez fumul altora iar afara se pregatea o ploaie cu spume care a venit 10 minute mai tirziu. Poate data viitoare.

    • #21

      ăsta e un plus pentru mine! ador sa fumez!!!!!!11 😀

  11. #22

    Daca tot e vorba de coaste, recomand:
    – resturantul fabricii de bere Cerna Hora, cativa km nord de Brno, Cehia
    – resturantul Charlie’s in Olympia, Brno, Cehia
    – resturantul Kolkovna, shopping center Eurovea, Bratislava
    – si nu in ultimul rand, reteta personala 🙂

  12. I hate you so much right now!
    Drace! Iar am balit pe tastatura!

  13. Duminica am drum la Cluj, voi incerca recomandarea..revin si cu impresii.

  14. #26

    Tu ai fost la Bistro Viena, langa Casa Matei. Restaurantul Viena din Cluj e pe strada Pitesti. Asta doar asa sa nu trimiti lumea degeaba dupa coaste de porc la Restaurant Viena.. 🙂

  15. Doamne cat de bine poate sa arate!!!!

  16. Au , mama soacra in ce gasca m-ai bagat ….

  17. #29

    Wow, cea mai buna alegere pe care o puteai face si cea mai buna mancare pe care am mancat-o ever, iar carnatii sunt buni cu totii, din toate felurile

  18. Eu nu mai calc pe acolo de cand am vazut un sobolan cat o pisica de mare cum se plimba prin restaurant.

  19. Cum promiteam mai sus am facut si eu o vizita localului laudat, insa experienta mea a fost una acra si amara…dupa o zi de mers cu masina si o foame cat casa………..am avut parte de un ,, tratament” de cort din partea celor care deservesc localul…

    www.zambesc.com/bistro-viena-cluj-un-gust-amar/

  20. #32

    Celor de mai sus care se tinguiau pe marginea paharului cu bere Fosters, le recomand racoros sa incerce la pub-uri de bere straina din Centrul Vechi sau sa se faca comozi in canapelele personale si sa rasfoiasca www.beeracademy.ro. Eu nu sunt un mare amator de bere englezeasca, insa cred ca Europa (Belgia,Franta,Germania,Cehia) are multe de oferit. Aici sunt taticii :), in Evropa. Incercati, dupa o masa copioasa Blanche de Bruxelles, este de mare senzatie. Rece!