liviu teparul mihaiu

Fostul Radio Guerilla a fost închis pentru că au fost țepari. Datorii neplătite la stat și la furnizori, șmecherie de băieți fini.
Zilele trecute, țeparul Liviu Mihaiu, fostul guvernator al deltei, cel ce a salvat-o umplând-o de benzinării pentru șalupe, a luat de la CNA din nou licența pentru radio guerilla. Cum a luat-o, vom vedea, ca DNA-ul încă mai trăiește.

Imediat după ce a luat licențele, salvatorul deltei le-a scos la vânzare, spunând în clar că are de vânzare până la 80% din firma care a primit licențele. Nu-i așa că e frumos să faci bani în românia? Iei, pe relații, bani sau cum le-ai luat, dreptul de emisie pentru ceva ce încă nu există, după care vinzi acel nimic mai departe. Proștii aplaudă. Bravo, Guvernatore, salveaz-ne cum ai salvat și Delta și cum a salvat șmenarul celălalt Vama.

Să salvăm și radioul.
În altă ordine de idei, comentariile de la Vintilă sunt priceless. Aratăp exact genul de ascultător al lui Liviu Mihaiu. Arogant, plin de bășini superioare, conștient că e mai bun pentru că simte nevoia de ceva diferit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.