fumatoare

Știți sau, dacă nu știți, aflați acum, că în dezbaterea parlamentului era legea care interzicea fumatul în toate spațiile publice. Un lucru normal și decent, care în primul rând s-ar conforma normelor UE și a celor de civilizație. Dar stați…

Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului în spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, la locurile de joacă pentru copii, în unitățile sanitare, de învățământ, precum și cele destinate protecției și asistenței copilului a fost scos miercuri de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților.

Așa cum bine spunea colega Eftimie, dacă interzicem fumatul și creștem numărul de bicicliști, dăm faliment ca stat, pentru că majoritatea veniturilor la buget sunt din impozite și accize pe lucrurile nesănătoase. Cum ar fi viciile și transportul bazat pe combustibili fosili.

Mai spuneți-mi la alegerile viitoare cum trebuie să alegem răul cel mai mic, pentru că votul e obligație.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.