1

Se apropie, cu pași repezi, ziua cea mai dragă tuturor celor din online. Black Friday adevărat, cel din noiembrie. Cel mai mare eveniment de shopping din românia, desigur, la eMAG. Azi a fost și o conferință de presă, ținută de Iulian Stanciu, șeful eMag.

Anu acesta se vor vinde 60.000 de terminale smartphone la reducere, 15.000 de laptopuri la cel mai mic preț. De asemenea, eMag taie prețurile la 10.000 de frigidere, 20.000 de jucării pentru perioada de Crăciun și cadouri. Peste 50 de branduri de parfumuri participă și 25.000 de parfumuri diferite. Zeci de mii de canapele și produse de mobilă, 8.000 de anvelope.

Și totuși.
Și totuși este un produs surpriză. Nu, nu este nici auto, nu este nici combustibil pentru mașina ta. Și nici rochiile de mireasă :mrgreen:

Prin urmare, cel ce ghicește ce produs surpriză va avea eMAG de Black Friday, va primi un voucher de 1000 de lei. Voucherul este valabil inclusiv de Black Friday, deci aveți grijă ca mailurile din comentarii să fie reale și emailul aproape, pentru că joi la ora 19, când se închide concursul, voi cere datele personale câștigătorului.

Succes!

PS: DESIGUR că acest concurs e pentru userii înregistrați și doar ei pot comenta, da?
LE:
Surpriza e lingouri de aur.

Castigator este ellennycri.
Multumesc de participare

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.