În ceea ce privește alocările bugetare, cred că este rușinos pentru România și sunt convins că foarte puțini știu că încă avem în vigoare o prevedere din 2006 prin care alocăm pentru toate cheltuielile privind un refugiat politic suma de trei lei pe zi, doar pentru cheltuielile sale personale — suma de 60 de bani. Guvernul este pregătit, Ministerul de Finanțe, să încercăm să actualizăm aceste sume, pentru că nivelul lor este nu doar nesatisfăcător, dar și insultător. E foarte greu de crezut că cineva poate asigura subzistența unei persoane cu trei lei pe zi“, a spus premierul, în plenul Camerei Deputaților.

Asta în timp ce românia, un copil are alocație de 84 de lei, și asta după scandaluri uriașe și dublarea ei de la 42 de lei. Desigur, pentru un copil nu e rușinos să își asigure subzistența din 2.8 lei pe zi. Dimpotrivă, e chiar satisfăcător. Pentru țiganii care fac 10 copii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.