Ieri, pe facebook, un nefericit (din păcate am uitat cine, dar e printre prietenii mei, dacă are bunătatea să își dea link singur, ar fi minunat) care vota, evident, cu Barna, a spus o chestie simplă. Faptul că în diaspora se votează atât de lejer și de bine, simplu, rapid, fără cozi etc se datorează lui Dăncilă, care a pus la punct votul.

Am găsit, Vlad Tăușance. Citiți comentariile, că e haios.

Săracul om, mai bine nu deschidea gura sau, în fine, degetele. Găleți de zoaie și lături. Nu e adevărat, nu e meritul lui Dăncilă, eeste meritul nostru, noi am pus presiune pe ea și am făcut să se întâmple lucruri. Și, la urma urmei, de ce să lauzi un guvern care își face datoria? NU AI DE CE!!! De fapt USR, prin presiunea pieței a făcut se se întâmple!!!

Așa e, sub presiunea pieței Klaus nu a demis-o pe Codruța, nu a promulgat pensiile lui Tudorel, nu a numit 3 guverne PSD. Totul sub presiunea străzii. Îngenuncherile de la troițe au avut, în sfârșit, efect. Doctore, încă 3 likeuri și poți să îl salvezi

Repetați după mine: Votul din diaspora a existat datorită lui DĂncilă, care, deși știa că își bate un cui în talpă și putea să facă ce au făcut celelalte guverne înaintea ei, ba, să îngreuneze și mai mult, având în vedere că era vorba de candidatura ei, a ales totuși să facă ceea ce era corect pentru oameni și să arate că PSD-ul lui Dragnea nu mai există. Asta așa, pentru că tot căutați vinovați pentru că USR s-a dus ca Titanicul iar VVD a luat un scor pe care nici ea nu credea să îl prindă.

Știu, stați liniștiți, nu e adevărat, presiunea străzii și KW, supraveghind cu atenție și îngrijorare au mișcat totul.