Clotilde Armand, votată de USR București pe primul loc pe lista pentru Senat, deși e trimisă în judecată / Cristian Ghinea, Ștefan Pălărie și Violeta Alexandru întregesc lista pentru Senat / Claudiu Năsui, Cristina Prună și Radu Mihaiu deschid lista pentru deputați

Nu am vreo problemă cu mizeriile astea care i se fac lui Clotilde, știm toti cum e cu trimisul in judecata al diversilor candidati. Dupa ce nu mai sunt alesi, se albesc brusc si urmarirea sau procesul inceteaza. Clotilde merita tot ce i se intampla, cu varf si indesat, dupa 4 ani in care a naclait cel mai bogat sector din romania, la propriu bogat, cu strategiile ei de gospodina nespalata (e frantuzoaica, deci e normal sa fie imputita, asa e educația)

Am o problema cu faptul ca dinozaurii astia, care au pierdut alegeri si au distrus partide, precum Clotilde sau Ghinea, fac un ultim efort, o ultimă zbatere ca sa mai ajunga in parlament o ultima oara. Hai, inca 4 ani, ca in 4 ani gasim noi o alta parasuta de aur de care sa ne agatam. Nu mai zic de Violeta Alexandru, femeia cu cele mai mari urechi din politica romaneasca, fosta ministra a muncii in guvernul USL, acum a devenit catindatã USR.

Si totul, desigur, cu ajutorul gunoiului suprem, Vlad Voiculescu.

Ședința USR București a fost marcată de tensiuni din cauza faptului că președintele organizației, Vlad Voiculescu, a decis ca listele de candidați la Parlament să fie decise de doar 50 de delegați în numele întregii filiale – cea mai mare din România.

Ca rezultat al tensiunilor, mai mulți delegați au boicotat votul, după cum arată și procesul verbal al ședinței de marți.

Astfel, din cei 50 de delegați au votat doar 40. Potrivit informațiilor G4Media, delegații care au boicotat votul sunt de la organizația din Sectorul 2 al Capitalei. De altfel, Radu Mihaiu, șeful USR Sector 2, declarase luni pentru G4Media că ar fi preferat ca lista de candidați să fie decisă cu votul tuturor membrilor USR București. Soluția a fost respinsă de Vlad Voiculescu, care a declarat că statutul îi impune să organizeze votul cu delegați.

Practic, fix manarii de cea mai joasa speta, un politruc a facut jocurile decizand ca candidatii partidului sunt decisi de oamenii lui. Si aia e, traiasca Jimmy Hoffa.

Sper sa reuseasca performanta de a nu prinde parlamentul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.