A ieșit Elena Lasconi președintă la USR și a fost desemnată candidatul USR la prezidențiale. M-am uitat, de curiozitate, pe marile conturi de facebook, care au anunțat evenimentul, să văd și eu pulsul națiunii. “N-are nicio șansă, săracă, efectiv nu avem cu cine să votăm. Și are și bube-n cap și a zis că familia e formată din bărbat și femeie, e clar, zero, iarăși avem de ales dintre 2 rele, PSD și PNL”.

Ca om care lucrează în domeniu, înțeleg perfect că multe din conturile alea sunt, de fapt, la muncă, acolo, avem și noi vreo câteva exemplare, pe aici, dar, overall, cam asta este opinia românilor. Ei nu au cu cine să voteze, săraca Lasconi, deși e bună, nu are nicio șansă. De ce? Nu știu. În mod sigur pentru că românii, ca popor și conglomerat uman, sunt proști, asta deja s-a demonstrat demult, de minim 35 de ani, de când îi pupau mâna lui Iliescu, cu bale zemoase și umile. Pentru că Lasconi e femeie? Sigur, foarte posibil, în cultura română femeia nu are valoarea unei vaci bune, de lapte, iar copiii au zero valoare, lasă că faceți altul, că sunteți tineri.

Între timp, automatul Emilia Șercan a ieșit rapid cu acuzația de plagiat la Geoană. Fantastic ce simultaneitate coincidentală, vineri își anunță Geoană candidatura la prezidențiale, luni apare și Șercan cu plagiatul. Aștept cu interes materialul Recorder sau Rise Project, celelalte automate de presă, despre cum cred ei că a furat Lasconi la Câmpulung, sigur, fără dovezi, dar e important că faptele sunt fapte. Nu de alta, dar ăștia 5 ani au trecut ca un vânticel rapid, am și uitat de investigația Rise Project despre Barna, care fura cu două mâini bani europeni. Sigur, nu s-a confirmat nimic, nu există fapta, dar nu mai contează, nu? Johannis nu a mai avut contracandidat altul decât Veorika și știe toată lumea că Veorika e proastă, nu știe pi er pătrat, proasta dreaq.

Așa că da, revenind la oile noastre, Lasconi, săraca, nu are nicio șansă. E femeie într-o țară de proști, are bun simț și a dovedit că și poate, și vrea. Păcate capitale, când românii simt că nu au de ales decât între Geoană, Ciucă și Ciolacu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.