În altă ordine de idei, în românia, continuă demonizarea lui Geo Simion, pentru că avem nevoie de el în turul doi, să poată ieși lumea la vot, să voteze împotrivă. Azi, liberalii.

”Planul Rusiei din Moldova este, de fapt, planul Rusiei pregătit pentru România la alegerile de peste câteva săptămâni: intrarea lui Simion în turul doi este pregătirea pentru un referendum de scoatere a României din UE. Complicitatea PSD devine acum o acţiune anti naţională! Ciolacu şi Simion lucrează împreună pentru a slăbi democraţia şi pentru a pune în pericol viitorul copiilor noştri. ”, a scris pe Facebook liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

Siigur, e maxim de amuzant cât de rupți de realitate sunt domnii de la PNL, care chiar cred, în sinele lor interior, că eroul nostru național, El Comandante Tchouke, are vreo șansă să ajungă în turul 2. Sigur, toți ne gândim că, de fapt, este cel mai ordinar blat și Tchouke mimează combatul, ca în Irak, ca PNL să prindă, după alegeri, postul de prim ministru, cu președinte PSD.

Dar e teribil de funny cum, brusc, Simion este de vină pentru orice și a devenit rusofil. Pentru că acesta e scenariul, vagi amici. Așa cum, la scenariul precedent, trebuia să fiți convinși că Dăncilă e o proastă și încă sunteți convinși de asta. Sigur, am putea argumenta că, de fapt, Simion s-a ținut la distanță de subiectele rusești, s-a distanțat de Șoșoacă și este un ardent susținător al reunificării româniei cu Moldova, motiv pentru care, de altfel, este și interzis la intrare în Moldova.

Nu uitați, o să vă vină rândul să votați și voi. Nu mai votați împotriva cuiva. Pentru că ÎNTOTDEAUNA, de fapt, câștigă PSD.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.