Efectul Occupy Wallstreet. Au cumparat prin ei o gramada, multi tin de actiuni, asa ca de ce sa nu marim comisioanele de 12 ori.

Acum lumea o sa caute aplicatii de trading, ca revolut deja pute.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

20 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Gata luna de miere…

  2. #2

    S-a rupt lanțu’ de iubire, are rusu’ nevoie de bani 🙂

  3. Cel putin pe Trading 212 nu se mai poate face cont, pt moment, din cauza numarului foarte mari de cereri din perioada asta. Probabil sunt cei care fug de revolut spre plaiuri mai calme.

    • #4

      acum au si limita minima de 100€ pentru comenzi inainte de deschiderea burselor.

  4. eh. am mutat deja >100k. Si am 0 bani in actiuni. Deci da, whatever 😀

    • #6

      ai undeva vreo modalitate de a vedea suma totala plimbata prin cont?

    • #7

      Conturi->Analiza->Selectezi calendar si alegi un an, sa zicem 2020 si iti apare cat ai rulat/cheltuit.

  5. #8

    Pe Revolut cumpără acțiuni doar începătorii, pentru simplul fapt că e ușor.

  6. #11

    Acel 0.12% este din valoarea totală a investițiilor? Se aplică lunar?

  7. #14

    Revolut pe cat e de misto la unele chestii, pe atat e de japcar la faza cu crypto si actiuni. 3% comision din suma investita la cumparare si alti 3% comision la vanzare. Practic tre sa se alinieze vreo 16 planete sa faci un profit decent din actiuni sau crypto, cu revolut.

    • #15

      eu l-am folosit cat m-am jucat cu GME, ca era cea mai simpla chestie. Acum oricum sunt blocat, pentru 3 times trading ala

    • #16

      Eu m-am luat aiurea cu bitcoinu acu vreo doua saptamani cand a crescut puternic dupa ce a zis domnul Musk cacrypto is the shit. Am zis ca fac o pleasca si-mi schimb schiurile si claparii pe banii la niste fraeri, prin Revolut. Dupa care sa aflu ca eu de fapt nu posed nimic proprietate personala si ca de fapt, eu doar imprumut de la revolut niste actiuni cumparate anterior de ei, de la altii, cu costuri de Svarowsky. Dupa vreo saptamana in care actiunile “mele”au crescut on daily basis, dupa ce am platit comisioanele cu pricina, am iesit cumva la banii mei. Dupa care, de nervi cumva, m-am mutat pe Binance. Acolo e mult mai eftin intr-adevar, dar iti trebe un curs intensiv in wallstreet sa le intelegi alora platforma cu toate chitibusurile. Margins, Futures, Spot, etc. Long story shot, aproape o saptamana mai tarziu la vreo $5000 investiti la nimereala, am vreo $250 capac

  8. #17

    la cate articole nasoale am citit aici si la zoso despre revolut, imi creste inima cand vad oameni care INCA si-o fura de la rusi 😀
    adica tu scrii si scrii… […] si scrii “ba vedeti ca e teapa!!”
    vine publicul si spune “hmmm, ia sa punem noi banii la revolut! hei uite au si actiuni!” :))

  9. #18

    Alte alternative mai bune pe piata pentru incepatori care sa nu iti ceara sume foarte mari pentru deschiderea unui cont(10.000USD) care ar fi ?

  10. #20

    E posibil ca marirea comisionului sa vina de la DriveWealth si nu neaparat de la revolut.

    Chiar si 0,12% nu e o suma foarte mare, daca ai 10000e rezulta cam 12e pe an
    IBKR(considerat cel mai mare broker disponibil in ro) are comision 10$ pe luna si cel putin 1$ pe tranzactie
    Pana si etoro are 5$ taxa retragere, acum cativa ani parca era 20

    Revolut are alte probleme: nu are etf-uri, numar limitat de actiuni, tranzactii putine fara comision(Excludem planul metal)

    Oricum pentru sume mici, revolut imi pare ok si daca esti incepator numarul limitat de actiuni o sa te ajute ca nu o sa poti sa iti spargi toti bani pe penny stocks-uri sau pe leverage aiurea.