Citiți aici și veți remarca cum iarăși într-o mizerie, e băgată coada lui Felix turnătorul. Iarăși…
Între timp, eu cumpăr din nou lapte.
Am fost încă unul din cei ce au pus botul la o prosteală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

18 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    pai ce sa zica si hotnews….cum stiu aia de la antene numai basescu asa stiu astia numai voiculescu..

    • #2

      pulica, voiculescu e chiar “ala negru de sub pat”

    • #3

      :@bishop:pulica esti copac cu crengi

  2. #4

    Câți “inteligenti” o sa te facă băsist după articolul asta?

    • #5

      pai na…

    • #6

      Iaca eu: Basistule! 😛
      In alta ordine de idei, voiculescul probabil nu si-a luat ratia de spaga de la vre-un importator/producator si avand metodele pe care le are, si-a zis sa-i dea o lectie.
      Ca doar ce pla lui, el e voiculescu.

  3. #7

    Eu sunt cu cana cu lapte in brate. Suckers!

  4. #8

    da-mi voie sa dau un citat de la Romalimenta:

    “Nu s-a făcut niciun fel de experienţă pe om. Se bănuieşte că, în urma ingestiei unei cantităţi de aflatoxină de 100 de ori mai mari decât limitele admise – de vreo 100 de litri de lapte pe zi – băută de o singură persoană timp de 20 de ani, ar exista şanse ca acea persoană să se îmbolnăvească. Dacă beţi 10 pahare de aflatoxină pe zi, şansele de a vă îmbolnăvi sunt zero. Aflatoxina a fost descoperită în 1965, deci până în 1965… În România şi în Europa au început să se facă analize destul de recent. Cantitatea admisă în America este de 10 ori mai mare decât cea din Europa şi nu am auzit niciun american să moară de cancer de la aflatoxină. Este doar o supra-protecţie europeană”

    • #9

      “nu am auzit niciun american sa moara de cancer de la aflatoxina”
      Super tare comentariul.

  5. #10

    Eu sunt unul dintre cei care au susţinut consumul de lapte în această perioadă, pentru că citesc ştirile din 2 în 4 şi pentru că de la faza cu E-coli din castraveţi mi s-a luat de ştiri de-astea.

  6. #11

    Am incercat sa inteleg insa tot nu sunt sigur daca e vorba de niste jocuri economice sau doar de prostie in forma pura a lui Constantin ala. E inadmisibil ca ministru sa spui ca produsul x e contaminat, distrugi totul pana la testele oficiale si chiar dupa. Va amintitit aia cu teroristii?
    Oare ce ar fi sa iasa ministrul de interne acum in presa sa spuna ca exista grupuri suspecte de cetateni straini in marile orase care se deplaseasa seara si studiaza locurile pentru o eventuala lovitura de stat? Ce isterie nationala ar naste cu o simpla declaratie, urmata de televiziunile in goana de rating?

  7. #12

    Nu inteleg ce e asa complicat.
    S-au facut peste 1000 de controale.
    Consumatorul are de catigat, vorba domnului ministru.
    Aaaa, si ICA, firma care a facut analizele.
    Intamplator, ICA e firma domnului Voiculescu.

  8. #14

    Ma bucur ca am intoleranta la lactoza! Laptele este no-no pentru mine dar iaurt si branza merge pentru ca au un procent de lactoza mai mic in ele!

  9. #15

    preluat din “bucurestii noi si vechi”

    Laptele este alimentul cel mai complet şi cel mai uşor asimilat de organism, contribuind la menţinerea stării de sănătate a organismului, la creşterea şi dezvoltarea normală a acestuia, mai ales în cazul copiilor şi al adolescenţilor, dar este recomandat şi persoanelor vârstince în prevenirea osteoporozei, bolnavilor, persoanelor care muncesc în medii toxice sau în condiţii grele de muncă şi tuturor, pentru creşterea rezistenţei la infecţii şi substanţe toxice.

    Laptele este unul din alimentele de bază în nutriţia noastră deoarece conţine toate substanţele hrănitoare necesare creşterii, dezvoltării şi funcţionării normale a organismului. Ca dovadă este faptul că nou-născuţii (oameni sau animale) se dezvoltă normal, luni de zile, numai cu lapte.

    De câte ori, mamele care îşi cresc copiii nu le spun acestora: „Bea lapte şi vei fi un băiat bun”? Sau „Bea lapte şi vei avea dinţi şi oase sănătoase”? Dintotdeauna am fost învăţaţi că laptele este foarte sănătos. Dar chiar aşa este? N-ar putea fi deloc toxic acest consum de lapte? Ba da!

    Dar să nu înţelegeţi greşit. Laptele nu e rău în toate cazurile. Laptele mamelor (sau laptele uman) oferă toţi nutrienţii necesari de care au nevoie bebeluşii în primii ani de viaţă. De fapt, laptele provenit de la sânul mamelor este alimentul perfect pentru copilaşi. La fel, laptele vacilor este alimentul perfect pentru viţei, dar nu şi pentru oameni.

    Conform lui Robert Cohen, director executiv al organizaţiei care este împotriva consumului de lapte, consumul de lapte este de vină pentru următoarele probleme de sănătate:

    – cancer de sân;
    – diabet;
    – pietre la rinichi;
    – acnee;
    – boli de inimă;
    – osteoporoză;
    – scleroză multiplă;
    – accident vascular cerebral;
    – artrită reumatică.

    Unul dintre cele mai mari mituri e acela că a consuma lapte înseamnă a avea oase sănătoase, datorită calciului găsit în lapte. Totuşi, s-a constatat că proteinele animale găsite în lapte golesc, de fapt, trupul uman de calciu, efectul invers celui aşteptat de băutorii de lapte.

    Consum mai mare de lapte ar putea fi legat de o creştere a fracturilor osoase. Mai mult decât atât, laptele procesat din supermarket-uri este şi mai periculos pentru sănătate, datorită aditivilor hormonali conţinut în el.

    Oare câte dintre consumatoarele de lapte ştiu, de exemplu, că laptele conţine un hormon care este un factor-cheie în creşterea şi proliferarea cancerului de sân? Sau că într-o cană cu lapte se află numai puţin de 50 de milioane de bacterii, unele dintre ele fiind rezistente chiar şi la fierbere sau pasteurizare?

    Pentru toţi cei care nu cred toate cele spuse, poate ar trebui să fie conştienţi de zecile şi sutele de studii realizate, în care se prezintă efectele adverse ale laptelui:

    – Băutorii de lapte au de şase ori mai mari şanse de a face infarct cardiac decât nebăutorii, Bricks R. „Infarctul cardiac la pacienţii trataţi cu diete de lapte” (1960); Hartroft W. „Incidenţa bolii coronariene de inimă în pacienţii trataţi cu dietă de lactate” (1964)

    – Laptele poate conţine viruşi răspunzători de producerea leucemiei, Ferrer, J: „Laptele de vacă poate conţine un virus ce produce leucemia” (1981). În acest studiu se demonstrează că 20% din vaci au viruşi ce produc leucemia, şi care pot infecta şi oamenii.

    – Consumul de lapte creşte riscul de diabet, autism şi schizofrenie, Dosch, Hans-Michael, „Posibila legătură dintre diabeticii juvenili dependenţi de insulină şi consumul de lapte” (1993); Sun, ZJ, Cade JR şi alţii „Beta-casomorfina (n.t. fragment derivat din digestia proteinei de lapte) induce imunoreactivitate în diferite regiuni ale creierului, în cazul schizofreniei şi autismului” (1999).

    – Laptele poate influenţa alergiile, astmul şi sinuzitele cronice, Gerard J.W., Mackenzie J.W.A. şi alţii – „Alergia la laptele de vacă: prevalenţa şi manifestarea într-o serie neselectată de nou-nascuti” (1973).

    Acestea sunt doar câteva din exemplele de studii efectuate şi care demonstrează toxicitatea laptelui.

    • #16

      ce nasol e laptele asta. pare mai nociv ca tigarile.

  10. #17

    nu exista posibilitatea urmaririi firului evenimentelor si descoperi adevaratul vinova.
    Si cand este gasit, nu se poate pedepsi?

  11. #18

    iata ce se intampla cu barbatii care beau lapte in loc de bere

    imgur.com/t4lqcPg