Vă place mobila ieftină? Uitați cu ce costuri vine.

Iar pentru cei ce erau deciși să salveze lumea bătând cu sticle în asfalt, le recomand să dea o tură pe la mediu, unde păstorește de zeci de ani udemereul, adică domnul Vereștoy Atilla, securea lui dumnezeu, barda carpaților, cel ce a decopertat mai bine de 50% din pădurile româniei.

Cine știe, cu puțin efort, poate mai salvăm de un șifonier.


.
.

Sursa 1,2

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

37 comentarii Adaugă comentariu

  1. ungurii si-au ales bine la mediu. ne distrug incet incet… nici nu ne dam seama

    • #2

      ungurii au fost primii aici, după aia am venit noi și ne-am pus abuziv pădurile pe pământurile lor! Acum nu-i normal ca ei să vină și să ni le dea jos? da de unde mai pui că, vorba aia, din toată afacerea asta tot noi ne alegem și cu mobila ieftină!

    • #3

      costin, felicitari, comentariul 400 000 🙂

    • #4

      Felicitari costin! Premiul am inteles ca era ffn cu Cetin. Sau asa ceva.

    • #5
    • #6

      Lasa-ma si cu romanii nostrii…adica tu crezi ca daca venea un baron roman care defrisa si se imbogatea te simteai mai bine …asa din patriotism ? Inca nu ai inteles ca hotia nu are nationalitate ?!

  2. Unde a fost asta?

  3. #9

    Adica e mobila ieftina ca taie ungurii padurea? Eu cred ca este mult export la mijloc, nu mobila mea e problema (si nici nu e ieftina).

  4. #10

    baile olanesti, valcea

  5. #11

    In cazul asta n-ai dreptate! La Vâlcea chiar nu s-a defrișat masiv! Cauta in alte părți defrișările: Suceava, Covasna, Harghita, etc.! Ce vezi tu in clipul ăla are o alta cauza!

    • #12

      apa aia, george, vine de undeva

    • normal ca vine de undeva. de la dumnezeu! valcenii au fost pedepsiti pentru ca si-au indepartat credinta de la autostivuitorul!

    • #14

      Exact Arhi! Exact! Olanestiul e înconjurat de dealuri pline (repet: pline) de păduri intretinute binisor (culmea). Deci, da: apa aia vine din cer, n-are legatura cu pădurile alea! Se numește calcul hidrologic pe baza unor date statistice prelevate in ultimii 50 de ani! Daca te referi la nivel macro, schimbarea climatică are mult mai multe cauze, puteai sa scrii despre scosul hidrocarburilor din pământ de exemplu! 😉

    • #15

      pline! pline! fii serios, mai fa niste calcule hidrologice pe termen lung. nu am inteles niciodata patriotii astia judeteni. niciodata. nu zi nimic de judetul meu, noi suntem cei mai tari. daca zic ca in valcea e plin de hoti de carduri, o sa imi spui ca nu am dovezi?

    • #16

      Daca puneau toate clonele de carduri in stive faceau un dig de toata frumusetea :))

    • #17

      George (cc Cetin) ai zis ceva de Suceava? Vezi sa nu te bata de sus, aici pimen preamarturisitorul la securitate e cel care taie 🙂 si spanzura la domeniul paduri.

    • #18

      Aşa pădure frumoasă-i la mine la Vâlcea, mereu mi-e tare drag când o văd.

      Problema cu râul Olăneşti este că nu are dig. L-au diguit doar în Rm. Vâlcea. Dar la câţiva km mai spre munte, adică în Vlădeşti, ciuciu dig.
      De ce nu au fost inundaţii în Rm Vâlcea? Păi vă spun eu. Pentru că are dig!
      Se rezolva foarte simplu problema şi inundaţiile puteau fi evitate. Dar trebuia dig. Are Olăneştiul dig până la intrare în Rm Vâlcea? N-are.

    • #19

      Arhi, ma dezamagesti! Tu crezi ca eu apar Valcea? Deloc! Du-te te rog la Olanesti si dupa aceea te rog sa vorbesti! Dani, valcene, orice sistematizare se face intr-un fel anume, dupa niste calcule clare! Brusc sunteți toti ingineri, climatologi, etc.! Va rog, pastrati o “minima moralia”! Multumesc anticipat!

    • #20

      Deci nu vrei dig?

    • #21

      Confirm faptul că în zona respectivă nu s-a defrişat. Problema e că bazinul Olăneştiului e imens şi culege apa de pe o grămadă de versanţi. Nu are unde să se ducă, mai ales că solul e preponderent stîncos. Dacă vă uitaţi la relief, vedeţi imediat despre ce e vorba.
      www.google.ro/maps/@45.2528671,24.1894585,12z/data=!5m1!1e4

  6. #23

    eu stiam ca cei din valcea se ocupa cu tepe pe internet si mult mai putin cu clonarea de carduri

    • #24

      Eu am auzit ca piloteaza elicoptere si scriu carti.

  7. asta unde-i, frate?! lol

    • #26

      Mda… e tare amuzant. Sa vezi ce rad aia de acolo.

    • #27

      mda..ok..sa o luam diplomat…crezi ca ai vrea sa ne vezi din casa aia in timp ce te filmam?..lol…ce e de ras in ce ai spus sau ce vezi?

    • #28

      Iti vine sa te scapi pe tine de ras “frate”, nu alta.

  8. #29

    Decat sa taie paduri mai bine faceau sex intre ei.

  9. #30

    Uhaha … din ţavă m-am ciugulit că inundaţia nu e la Bacău.
    Nu se vede nicio cârciumă!

  10. #31

    1.pe hartie cel mai mult taie austriecii de la …(am uitat cum se numeau)
    2.muie ikea si exportatorilor de mobilier cu salarii de 800 de lei
    3.esti prost daca iti faci casa pe malul apei(vale,rau,parau-irelevant)

    • #32

      Austriecii de la Schweighofer taie in zona Radauti-Siret.

  11. #33

    Care mobile ieftina? E mult prea scumpa pt. cat face.

  12. #34

    Eu nu cred ca are de-a face mobila ieftina cu ceva (de parca aia cu mobila scumpa de 2000 euro/canapea folosesc lemnul adus de pe luna). Nu cred ca nici macar defrisarile nu sunt de vina. Plus sa nu uitam ca multi cetateni ai tarii se incalzesc cu lemne pentru ca nu au alternative sau alternativele sunt groaznic de scumpe!
    Avem un bun al tarii – lemnul, e normal sa il exploatam. Problema intervine ca nu-l exploatam corect, pentru ca nu se planteaza alti pomi in loc ca peste 20-30-40 ani sa se poata taia din nou.

  13. #35

    Si dupa cum se arata vremea, vor continua sa fie pe felie.

  14. #36

    Stai asa, cine a zis ca mobila e ieftina? Poate doar la meseriasii de pe Pantelimon, in rest nu. Lemn ieftin nu inseamna si mobila ieftina, inseamna profituri mari pe intreg lantul de exploatare. Inseamna highlife pentru executivii de top din multinationalele din industrie. Dar pe noi nu ne intereseaza, ca vorba aia, apa trece, pietrele raman.

  15. #37

    Cineva care a vrut sa schimbe cateva lucruri, a acceptat o pozitie la Ministerul Mediului. Dupa cateva luni si-a dat demisia si a hotarat sa se apuce de schimbat lucrurile altfel.
    Concluzia: de fiecare data cand a vrut sa initieze un proiect, i s-a spus cu blandete sa fie cuminte si sa se bucure de postul care il are. Ministerul are un fel de rol de arhiva, iar toate activitatile sunt externalizate unei companii, care face cate un plan pentru diferite perioade, ca sa se acopere de ochii lumii. Iar cecul incasat de companie, e grasut-grasut. Si toti zambesc si toti sunt fericiti.