UPDATE- Donald Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare în procesul de la New York pentru banii tăinuiţi. Pronunţarea sentinţei a fost stabilită pentru 11 iulie. Primele declaraţii ale fostului preşedinte şi reacţia lui Biden

Cred că cea mai mare greșeală posibilă a administrației Biden a fost inculparea și judecarea lui Trump fix în această perioadă. Pentru că gunoiul portocaliu a primit platformă electorală absolut gratuită, efectiv îl vede și aude toată lumea. Iar efectele procesului, în cazul susținătorilor săi, sunt nule, animalelor nu le pasă de nimic, ei plâng în fața tribunalului și amenință cu război. În schimb, majoritatea tăcută, cei ce decid, de obicei, poate fi influențată de toată circoteca asta și de mesajele Dacă lui Trump îi fac asta, imaginați-vă ce ne pot face nouă.

Sigur, dacă iese președinte, Trump nu va face nimic, așa cum nu a făcut nimic nici în cei 4 ani anteriori. Va face bani și va face totul pentru a-și promova fiica la viitorul post de președinte al US. Ceea ce nu e deloc imposibil, în societatea în care trăiesc americanii acum. În rest, așa cum s-a văzut deja, nu prea decide el chestii, ci oamenii din spatele său.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

19 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Stai să se trezească comentatorii republicano-auriști din State și trepădușii adiacenți de aici, din grădina Maicii Domnului.

    29
    • #2

      Aisămbag, m-a prins articolu’ asta fara stoc de floricele!

      20
    • Cu ocazia asta trump a mai castigat cateva procente, lumea s-a cam saturat de tot felul de individe (in cazul asta de o moralitate cel putin dubioasa) care isi aduc aminte dupa 20-30 de ani de tot felul de infractiuni sexuale, in nici un caz nu e vorba de publicitate gratis si sa mai stoarca niste bani de la barbati celebrii, daca era vreun sarac nici una nu-si mai aducea aminte de nimic.

      15
    • #4

      Costică, nu a fost condamnat pentru că și-a tras-o repede și prost cu aia. Ai urmărit măcar procesul?

      22
    • #5

      @NZ: Mai bine semințe, ca Mărgelatu, că ai avea pe cine să scuipi cojile 🙂

      11
    • #6

      Maithun a fost condamnat pentru ca nu a inregistrat corect in contabilitate banii ca “cost tacere curva batrana” – plm trebuia si el sa faca ca Hillary sa ceara sa trimita o drona.

      19
    • #7

      :)) Wow, Raducu, cred că te-ai chinuit ceva să compui aceste rânduri anoste. Măi, copii, măi!

      12
    • #8

      @Radu: Să știi că primul like e de la mine, din simpatie & milă.

      #lockhimup

      11
    • #9

      Miki Neamtu a zis ceva despre subiect sau inca nu?

      10
    • #10

      Miki Neamțu doarme în post, că altfel șefii din est și-au dat deja cu părerea.

      „„Dacă vorbim despre Trump, faptul că există pur și simplu eliminarea, de fapt, a rivalilor politici prin toate mijloacele posibile, legale și ilegale, este evident”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, în cadrul unui briefing de presă.” (via Hoțnews)

      10
    • #11

      Eu aștept comentariul avizat al lui Ensi.
      Sper să nu mai zică nimic de profesori de data asta.

      5
    • #12

      Copx, nu copii, mai Maithun.

      10
    • #13

      @Radu: Hai că la asta râsei :))

      10
  2. #14

    Asta dupa ce trei ani jumate s-au tras pe coor si nu au facut nimic decat ca l-au plimbat prin tribunale, desi il prinsesera cu documente confidentiale sustrase din Casa Alba (dau exemplul asta pentru ca acolo a fost un caz ultra-clar, nu era nevoie de patrujdemii de anchete, cercetari si investigatii ca sa-l priponeasca).

    Si tinand cont ca democratii n-au putut produce un candidat cat de cat competitiv si tot cu Biden se prezinta, sansele ca Trump sa depuna din nou juramantul in ianuarie sunt foarte, foarte mari.

    18
    • #15

      nu sunt chiar asa mari din momentul in care e Mr. Felon.. dar e drept ca au facut circ

      12
  3. #17

    Stați să vă explic eu cum stă treaba:

    Această idee a fost confirmată peste 2.000 de ani mai târziu, dar o altă întrebare, cea a naturii luminii, a fost forța motrice din spatele dezvoltării teoriei cuantice moderne. Timp de multe secole nu s-a putut clarifica dacă lumina este o undă sau o particulă, până când Thomas Young a demonstrat, la începutul secolului al XIX-lea, prin faimosul său experiment cu dublă fantă, că lumina prezintă modele de interferență tipice undelor. Acest lucru părea să clarifice întrebarea, până când efectul fotoelectric a început să-i încurce pe fizicieni: lumina eliberează electroni de pe suprafețele metalice, iar ciudățenia era că acest proces nu depindea de intensitatea luminii, cum era de așteptat pentru o undă, ci de culoare. Albert Einstein a rezolvat problema preluând un concept inițial pur teoretic de la Max Planck, conform căruia lumina apare în pachete, iar energia unui foton depinde doar de lungimea de undă, adică de culoare.

    Deci, lumina se comportă uneori ca o undă și alteori ca o particulă!? În momentul în care s-a demonstrat că electronii individuali interacționează cu ei înșiși ca undele, a devenit clar că acesta este un paradox universal al lumii cuantice. Astăzi vorbim de dualismul undă-particulă.

    3
  4. #18

    Si uite asa l-au facut Presedinte, Romania bye bye NATO! Slava Slava Slava, Ura! Sunteti gata de mobilizare generala sau va mutati cu totii in Spania?

    2
  5. #19

    Indiferent cine câștigă alegerile din noiembrie, ce mi-e dementul de Trump, ce mi-e dementul ălalalt de Biden, un lucru e sigur:
    Vin vremuri și mai de rahat decât au fost anii 2020-2024.

    Sistemul capitalist actual, democrația, liberalismul, stilul nostru de viață, credințele, toate sunt depășite de problemele geopolitice actuale, dar mai ales, nu reușesc să țină pasul cu progresul tehnologic.

    Ce zice Yuval Harari în cărțile lui nu e SF pe care să-l tratezi ca glumă. Râdem noi de proștii care se panichează că AI-ul le va lua joburile, dar ar trebui să ne reamintim cum s-au încheiat celelalte revoluții industriale.

    Prima revoluție industrială, cea a cărbunelui, muschetelor și aburului, s-a terminat cu niște războaie și revoluții în Prusia, Austria, Franța și America, cu războaiele napoleoniene.

    A doua revoluție industrială, cea a petrolului, a artileriei, puștilor și căilor ferate, s-a terminat iarăși cu niște războaie în Crimeea, revoluția de la 1848, războiul civil american, războaiele opiului, războaiele ruso-turce, războaie anglo-zulu, războaie balcanice, cu bilanțe de morți și mai mari.

    A treia revoluție industrială, cea a electricității, a automobilelor, rachetelor, energiei atomice și avioanelor s-a terminat cu două războaie mondiale care au totalizat 100 milioane de morți.

    A patra revoluție industrială, cea a computerelor, inteligenței artificiale, a roboților și a geneticii………..s-ar putea să rezulte un război total sau mai multe războaie și să rezulte sute de milioane, poate chiar miliarde de morți, la ce arme distrugătoare sunt acum în industria militară și cea aviatică. Și nu vorbesc de bombe nucleare.

    Ce mi-e Biden, ce mi-e Trump, dar mie îmi miroase a praf de pușcă pe toată planeta asta. Sper să mă înșel, dar ………istoria cam îmi dă dreptate. Oamenii de azi nu sunt cu mult mai inteligenți și mai civilizați decât înaintașii noștri, chiar dacă trăim mai bine.

    2

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.