Elena Lasconi a terminat Universitatea Ecologică, instituţie privată de învăţământ, la Deva, lucru pe care l-a ţinut secret şi că în 3 ani de studiu a avut media generală sub 7, iar la foarte multe materii a trecut cu media 5.

Este adevărat, am terminat Facultatea Ecologică din Deva, fapt pe care nu l-am ascuns, cum eronat spuneţi. Ca dovadă, în unul dintre ultimele interviuri în care am fost întrebată de trecerea de la economist la jurnalist am spus că am terminat Facultatea Ecologică din Deva şi că sunt licenţiată ASE Bucureşti. Interviu cu Elena Lasconi – Femeia.ro”

În ceea ce priveşte faptul că în CV-ul postat pe site-ul Primăriei Câmpulung, pe care o coduce, a scris că în 2001 a deveni ”economist licenţiat al ASE Bucureşti în profilul economic managementul turismului şi comerţului”, fără a menţiona studiile făcute la Universitatea Ecologică Deva, Lasconi a explicat: ”În CV se completează studiile superioare doar dacă sunt finalizate. Acestea se consideră finalizate doar dacă ai obţinut licenţa. Examenul de licenţă l-am susţinut la ASE Bucureşti, unde am obţinut nota 9,20 (8,40 examen scris la Economie şi Relaţii Internaţionale şi 10,00 la lucrarea de licenţă)”.

Notele din timpul facultăţii le-a justificat prin faptul că muncea câte 16 ore pe zi şi era mamă singură.

Știți care e faza funny? Că nimeni nu ar avea vreo problemă cu notele ei din școală, facultate sau gang bang. Doar că toată campania USR din ultima perioadă se bazează pe bacalaureatul lui Ciolacu, cum a luat el bacu cu notă mică, cum poate că l-a dat la 30 de ani și tot circul ăsta cretin, care, într-un final, nu conteazăpentru nimeni, pentru că votanții sunt un popor analfabet, care îi aplauză pe descurcăreți, adică pe cei ce mint, fură și nu sunt prinși.

Și în toată campania asta, doamna Lasconi uită că a fost un student de nivel low level, care a terminat facultatea la 32 de ani. Repet, nicio problemă, poți să o termini și la 50, e doar treaba ta. Doar nu activa pe post de sfânt, când tu ai background de…nesfânt. Cam ca plagiatele doamnei Șercan, care, surpriză, nu are chiar cea mai curată licență.

Anyway, funny.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.