Dacă mai țineți minte, acum ceva vreme era un zvon cu parfum de credibilitate, cum că Johan al nostru, recomandat de multiplele studii militare și de închiriere, va fi noul șef al NATO, după retragere glorioasă a domnului Stoltenberg. Se pare că, datorită situației globale, care nu mai permite oferirea funcției doar pe sistem onorific, șeful NATO va fi un militar de carieră, care știe ce face și vorbește. Vă dați seama cum ar fi fost NATO cu păcăliciul ăsta pe post de șef?

Anyway, după ce i-a fugit puiul cu ața, domnul Klaus are o altă opțiune pe masă, opțiune care i-ar deschide drumul spre încă 10 ani la Cotroceni. Domnul Klaus mânuiește lucrurile spre modificarea constituției, alături de partenerul său, domnul Ciolacu.

Și în tot acest dolce farniente și bine, domnii de la politică doresc să transforme România în republică parlamentară, cu președinte exact pe chipul și asemănarea mizeriei de la Cotroceni, adică reprezentativ și fără niciun fel de putere și, ce e mai important, ales de către parlament. Adică distinsul martalog nu va mai trebui să dea cuiva socoteală de ultimii 8 ani, pentru că va fi instalat la putere de coaliția minunată pe care a moșit-o în atelierele Grivco.

România este un stat prizonier, fără nicio șansă, căpușat de structuri mafiote, începând de la cel mai înalt nivel. Lăsați orice speranță.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.