Voiam să scriu, inițial, că, în caz de scufundare a bărcii, dar mi-am dat seama că, fiind vorba de apartamentele ciordite de Nordis, o inundație este mai realistă de depicționat.

Au început să apară cei ce se dezic de Nordis, cap de listă, azi, Andreea Raicu, care a vrut să anunțe 2 chestii. Că era suficient de importantă ca să o cheme lumea acolo, dar era doar în exercitarea meseriei ei de…nu știu ce face, aș fi tentat să zic prostituție, dar e prea bătrână pentru asta. Bănuiesc că e și ea coach de ceva.

Practic, m-a pufnit râsul rău de tot, sună un fel de M-au răpit haiducii, m-au violat, dar să știți că doar în fund, fecioria mi-e intactă. Sau cum să te bagi în seamă, degeaba, când nu te întreabă nimeni.

Cu ocazia asta aș vrea să anunț public, pentru fanii mei, că, deși am fost văzut în același hotel în care se ținea una din întrunirile Nordis, a fost ceva întâmlător, eu eram doar ca să îmi vizionez amanta, nimic jenant, ca la Nordis.
Și, la fel, când treceam pe Ștefan cel Mare, în 331 și am văzut pe geam limuzina doamnei Vicol mergând spre sediul domnului Ciorbă, a fost complet întâmplător, ne-am salutat discret și atât.

Dang, parveniți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.