Healthy new year! Diverse Arhi 30 December 2021 15 comentarii scurtissime Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra. Am scris si o carte. Poate cea mai buna carte. Poate cea mai bine vanduta. Poate cea care te face sa te identifici cel mai mult cu povestile din ea. Daca vrei, citeste si tu. Facebook Twitter Whatsapp Pe scurt 15 comentarii Adaugă comentariu #1 NOU Radu-Mihai 30 December 2021 Carnea arata bine, in schimb uleiul e “bleah”; de fapt cantitatea e prea mare. Desi, daca tie-ti place e ok, dar numai sanataos nu e. #2 NOU Arhi 30 December 2021 plin de specialisti peste tot #3 NOU Alex 31 December 2021 eu cred invers uleiul e yummy iar carnea e bleah #4 NOU Sagi 31 December 2021 mai bine mergeai la restaurant 🙂 #5 NOU Radu-Mihai 31 December 2021 @Arhi: Specialist sau nespecialist, dar uleiul e prea mult. Fa un poll, daca nu ma crezi. 🙂 In fine, sanatosi sa fim ca boala vine. #6 NOU GrasuX 1 January 2022 Uleiul este prea mult…pentru cineva care face economie. Zic si eu. Altfel nu e mult deloc daca vrei sa prajesti ceva. #7 NOU Veronica 30 December 2021 Tigaia e foarte misto, de unde este cumparata? Also, healthy new year to you too! #8 NOU Arhi 30 December 2021 Selgros #9 NOU CatalinM 30 December 2021 Stai ca vin si eu … “bleah… friptura in casa la tigatie ? … eewww.. pai un gratar , carbuni, lemne , nimic ? “ #10 NOU Arhi 30 December 2021 cand aud cuvantul gratar mi se face greata #11 NOU DeeDee 30 December 2021 “Un desert as maaai guuuusstaaaaa” #12 NOU Glanetaşu' 30 December 2021 Sanatate curata! Eu o mai pun si la cuptor, dupa ce a stat o noapte in baiț. Oricum e buna! #13 NOU Ender 31 December 2021 Piept de rata! Yummy! #14 NOU zidanne 31 December 2021 @Cetin pun si eu o intrebare: ce ti-a facut carnea de ai batut-o in halul ala? #15 NOU velix 31 December 2021 cuptor, grill combinat cu aburi! Healthy new year!
NOU
Carnea arata bine, in schimb uleiul e “bleah”; de fapt cantitatea e prea mare. Desi, daca tie-ti place e ok, dar numai sanataos nu e.
NOU
plin de specialisti peste tot
NOU
eu cred invers
uleiul e yummy iar carnea e bleah
NOU
mai bine mergeai la restaurant 🙂
NOU
@Arhi: Specialist sau nespecialist, dar uleiul e prea mult. Fa un poll, daca nu ma crezi. 🙂 In fine, sanatosi sa fim ca boala vine.
NOU
Uleiul este prea mult…pentru cineva care face economie. Zic si eu. Altfel nu e mult deloc daca vrei sa prajesti ceva.
NOU
Tigaia e foarte misto, de unde este cumparata? Also, healthy new year to you too!
NOU
Selgros
NOU
Stai ca vin si eu … “bleah… friptura in casa la tigatie ? … eewww.. pai un gratar , carbuni, lemne , nimic ? “
NOU
cand aud cuvantul gratar mi se face greata
NOU
“Un desert as maaai guuuusstaaaaa”
NOU
Sanatate curata! Eu o mai pun si la cuptor, dupa ce a stat o noapte in baiț. Oricum e buna!
NOU
Piept de rata!
Yummy!
NOU
@Cetin pun si eu o intrebare: ce ti-a facut carnea de ai batut-o in halul ala?
NOU
cuptor, grill combinat cu aburi! Healthy new year!