
Citește și
Testele și evaluările pentru ADHD: Ghid complet pentru oricine vrea să afle sigur
pe Divergent.ro →
Dacă v-a plăcut ce ați citit,
dacă știți că am rămas din ce în ce mai puțini oameni verticali,
avem și noi nevoie de voi.
NOU
Carnea arata bine, in schimb uleiul e “bleah”; de fapt cantitatea e prea mare. Desi, daca tie-ti place e ok, dar numai sanataos nu e.
NOU
plin de specialisti peste tot
NOU
eu cred invers
uleiul e yummy iar carnea e bleah
NOU
mai bine mergeai la restaurant 🙂
NOU
@Arhi: Specialist sau nespecialist, dar uleiul e prea mult. Fa un poll, daca nu ma crezi. 🙂 In fine, sanatosi sa fim ca boala vine.
NOU
Uleiul este prea mult…pentru cineva care face economie. Zic si eu. Altfel nu e mult deloc daca vrei sa prajesti ceva.
NOU
Tigaia e foarte misto, de unde este cumparata? Also, healthy new year to you too!
NOU
Selgros
NOU
Stai ca vin si eu … “bleah… friptura in casa la tigatie ? … eewww.. pai un gratar , carbuni, lemne , nimic ? “
NOU
cand aud cuvantul gratar mi se face greata
NOU
“Un desert as maaai guuuusstaaaaa”
NOU
Sanatate curata! Eu o mai pun si la cuptor, dupa ce a stat o noapte in baiț. Oricum e buna!
NOU
Piept de rata!
Yummy!
NOU
@Cetin pun si eu o intrebare: ce ti-a facut carnea de ai batut-o in halul ala?
NOU
cuptor, grill combinat cu aburi! Healthy new year!