Dacă v-a plăcut ce ați citit, dacă știți că am rămas din ce în ce mai puțini oameni verticali, avem și noi nevoie de voi.

15 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Carnea arata bine, in schimb uleiul e “bleah”; de fapt cantitatea e prea mare. Desi, daca tie-ti place e ok, dar numai sanataos nu e.

    • #2

      plin de specialisti peste tot

    • #3

      eu cred invers

      uleiul e yummy iar carnea e bleah

    • #4

      mai bine mergeai la restaurant 🙂

    • #5

      @Arhi: Specialist sau nespecialist, dar uleiul e prea mult. Fa un poll, daca nu ma crezi. 🙂 In fine, sanatosi sa fim ca boala vine.

    • #6

      Uleiul este prea mult…pentru cineva care face economie. Zic si eu. Altfel nu e mult deloc daca vrei sa prajesti ceva.

  2. #7

    Tigaia e foarte misto, de unde este cumparata? Also, healthy new year to you too!

  3. #9

    Stai ca vin si eu … “bleah… friptura in casa la tigatie ? … eewww.. pai un gratar , carbuni, lemne , nimic ? “

  4. #11

    “Un desert as maaai guuuusstaaaaa”

  5. #12

    Sanatate curata! Eu o mai pun si la cuptor, dupa ce a stat o noapte in baiț. Oricum e buna!

  6. #13

    Piept de rata!
    Yummy!

  7. #14

    @Cetin pun si eu o intrebare: ce ti-a facut carnea de ai batut-o in halul ala?

  8. #15

    cuptor, grill combinat cu aburi! Healthy new year!

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.