Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

15 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Carnea arata bine, in schimb uleiul e “bleah”; de fapt cantitatea e prea mare. Desi, daca tie-ti place e ok, dar numai sanataos nu e.

    • #2

      plin de specialisti peste tot

    • #3

      eu cred invers

      uleiul e yummy iar carnea e bleah

    • #4

      mai bine mergeai la restaurant 🙂

    • #5

      @Arhi: Specialist sau nespecialist, dar uleiul e prea mult. Fa un poll, daca nu ma crezi. 🙂 In fine, sanatosi sa fim ca boala vine.

    • #6

      Uleiul este prea mult…pentru cineva care face economie. Zic si eu. Altfel nu e mult deloc daca vrei sa prajesti ceva.

  2. #7

    Tigaia e foarte misto, de unde este cumparata? Also, healthy new year to you too!

  3. #9

    Stai ca vin si eu … “bleah… friptura in casa la tigatie ? … eewww.. pai un gratar , carbuni, lemne , nimic ? “

  4. #11

    “Un desert as maaai guuuusstaaaaa”

  5. #12

    Sanatate curata! Eu o mai pun si la cuptor, dupa ce a stat o noapte in baiț. Oricum e buna!

  6. #13

    Piept de rata!
    Yummy!

  7. #14

    @Cetin pun si eu o intrebare: ce ti-a facut carnea de ai batut-o in halul ala?

  8. #15

    cuptor, grill combinat cu aburi! Healthy new year!