Sper ca această întâmplare să fie lămuritoare pentru toți inteligenții care încearcă să profite josnic de greșelile unora, după care organizează grupuri de protest pentru că nu le-a ieșit țeapa.

Mulțumesc domnului Titi Balamuc pentru promptitudine.

domo vanzare rezultat opc

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

41 comentarii Adaugă comentariu

  1. “Noi, cei care am comandat acele tablete de la acel magazin online, prin vocea fiecarui comment din pagina noastra de facebook … ne gandim cu o indreptatita teama la securitatea datelor noastre personale care au fost procesate fara un act final, mai exact fara un act final aprobat de noi, pentru ca ei au avut “o eroare de sistem”

    :))))

    • #2

      sa ma fut in “pagina voastra de facebook”.
      real men have their own domain names!

    • #3

      Astia sunt aia care semneaza ca primarul la orice le-ai pune in fata.

  2. #4

    “doar in rromanica se intampla asa ceva”, “daca eram in “insert EU country name” comenzile se onorau”, “DOMO a dat spaga”, “ANPC sunt corupti”, “ar trebui sa comandam si sa nu platim”, “ar trebui platiti in fise”.

    Am uitat ceva?

  3. #5

    Asa e. Noul cod penal este masonic si satanist. S-a legalizat curvasareala, incestul,si nu mai poti sa zici nimic barbateste,ca e CALOMNIE. PLec din tara asta satanista,emigrez. Criminali ca eleva criminala cu toporu e libera,studenta la ASE, si altu care a furat 2 gaini e la parnaie. Sau Becali care a ajutat oameni,in ciuda gurii sale slobode PS. Dar ma bucur ca au scapat Nea Giovanni, Copos, Borcea Atotstivuitorul si Memeu.

  4. #6

    Si acum site-ul e jos, magazinul e plin…ca doar a fost publicitate negativa

  5. OPC mananca rahat cu buna stiinta. Termenii si conditiile puse de DOMO pe site nu au valoare decat daca respecta litera legii in Romania, daca nu o respecta devin nule automat. In al doilea rand poti sa vinzi foarte bine mersi sub pretul de achizitie in Romania, nu exista nici o lege care sa impiedice asta – se numeste lichidare de stoc, de exemplu.

    Ce a facut DOMO a fost sau o greseala daca au fost de buna credinta dar cu angajati idioti sau publicitate mincinoasa si multe alte chestii grele si penale daca au “gresit” pretul cu buna stiinta.

    • #8

      Vanzarea sub pretul de achizitie / in pierdere denumita popular dumping e permisa doar in anumite conditii, pentru ca exista ceva motive impotriva ideii “e magazinul meu deci vand la ce pret vreau eu”, pe care nu se cade sa le discutam acum. Cu alte cuvinte, nici nu era legal sa vanda respectivele tablete la un asemenea pret.

    • #9

      plm, ultima fraza cu ‘nu ai voie sa vinzi sub pretul de achizitie’ mi se pare destul de clara. dar nah, daca nu raspunde ‘interesului’ tau, “e corupti, nene!”. da-mi si mie un exemplu cand ti-ai asumat raspunderea unei greseli facute de tine? cand a fost ultima oara cand ai acceptat cu capul sus ca te-a prins politistul ca-i gonit sau c-ai trecut pe rosu si nu te-ai ‘tocmit’ cu el?

    • #10

      Alex, banuiesc ca articolul de lege care motiveaza asta te-a lasat rece, pentru ca nu coincide cu opiniile tale

    • #11

      Pai si Emag-ul cand a onorat comenzile alea? Nu a vandut sub pretul de achizitie? Nu sunt pro livrari comenzi cu pretul gresit, intreb doar daca ceea ce a facut Emag-ul acum cativa ani a fost legal.

    • #12

      habar nu am. ideea e ca emagul a decis sa rezolve elegant chestia, nu i-a obligat nimeni. domo nu e la nivelul emagului, in nici una din situatii. da, ai voie sa vinzi sub pretul de achizitie, darnu cum spune alex cu lichidare de stoc lol:))), ci in cazul in care produsele tale sunt deteriorate sau se vor deteriora in timp, perisabile. prin urmare, inainte de a face vanzarea, trebuie sa notifici primaria de care apartii. daca nu faci asta si vinzi sub acel pret, destul de naspa, se lasa cu control rau de la garda financiara. se lăsa, ca nu mai exista garda financiara

    • Eram si eu mic si prost pe vremuri si ma agitam ca e interzis vandutul in pierdere. Cine nu e in firma care face vanzari toata ziua poate sa isi tina gura pentru ca vorbeste din teorii si vise.
      Nu imi convine situatia, dar am produse la care trebuie sa fiu in piata si trebuie sa le dau la un pret competitiv fata de alti producatori. Si se vand in pierdere pentru ca asta e piata si asta inseamna capitalism.
      Si ca sa nu muriti chiar prosti, legea respectiva vrea sa impiedice spalarea de bani prin asa zisa interzicere a vanzarii in pierdere. Scopul legii nu e sa se asigure ca vinzi pe profit, scopul e sa se asigure statul ca nu le dai tzeapa la bani.

  6. #14

    Macar au ajuns pe locul 4 in Google cu “tableta samsung” :))

  7. #15

    O avea ceva dacă as comanda vreo 10 frigidere și câteva laptopuri Alienware, cu plata ramburs și apoi când ajunge comanda sa le zic ca m-am răzgândit?

    • #16

      Poti sa faci diferenta dintre “cu intentie” si “fara intentie”?

    • N-are nimic. Probabil o sa-ti trimita 10 bonus la fiecare comanda ca esti client platinum. Sa le comanzi “pe persoana fizica”, sa fii sigur ca le trimit.
      Plm, ar trebui sa-ti schimbi nick-ul in 19 Prosti.

  8. #18

    Eu am pe cineva foarte mare in politie,si mi-a zis ca Nastase e boier in parnaie,are lux,jacuzi,isi face toata placeri. Si chiar e bulangiu Nastase,nu e gluma. Stiu de la un tovaras, Nicu Bulangiu,care a participat prin anii 90 la orgii organizate de Nastase. Si mai sunt multi politicieni de varf pe invers. Ce mi-a zis nicu. Si nastase ii are la mana pe toti,el conduce tara din parnaie. Ce ma,toti astia sunt bulangii,si se stie f bine in anumite cercuri. Antonescu e bulangiu, Razvan Ungureanu e bulangiu. Unii zic ca si Ponta. Se stiu tot.

  9. @unprost, s-a mai zis exact bancul asta pe fb. Vino cu ceva nou.
    Sunt curios cat % din cei care au cumpărat tableta, luaseră 1-3 Bucăți. Din câte am auzit (inside info) media a fost de 10 tablete/ comanda.

  10. Ce le mai place mokaccino…

  11. #21

    Am lucrat un an de zile intr-un supermarket in SUA. Cand clientul venea cu produsul pe care era pusa o eticheta cu un pret de-ampulea, indiferent ca era o sutime din valoarea de productie sau ca de fapt clientul mutase pe sest eticheta si nu aveam probe ca a facut-o, regula magazinului era sa ii vindem produsul cu pretul de pe eticheta.
    Daca supermarketul in cauza ar fi facut eroarea asta, ar fi suportat pierderile mai degraba decat sa-si infurie clientii. Chestia aia cu clientul rege sau stapan sau whatever. Chiar se aplica acolo.
    Da’ americanii e prosti, se stie.

    • Firma romaneasca, clienti romani.
      Sa fim seriosi, pretul ala nu a fost o greseala, ci doar publicitate ieftina. Dar nici aia de au cumparat-o nu se lasa mai prejos si mai au putin si o pun de un protest in fata parlamentului.

    • #23

      Victor, cum sa mute pe sest eticheta? Daca scanai produsul “Lagavulin 16y.o” si pe casa aparea “Tuica 6 cai frumosi” cred ca iti suna un clopotel.

      La supermarket tot ce se poate intampla in caz de pret naspa e sa nu iasa coret in conta, dar cred ca se regleaza rapid situatiile astea si nu nu se face atat tam-tam ca in mediul online

    • asa e. pentru ca la un magazin fizic se cumpara dintr-o data 10000 de tablete

    • #25

      Nu se cumpara 1000 dar si in caz de 50 se poate rezolva problema.

    • #26

      Quebec, Canada are lege in acest fel:
      In caz de doua preturi vinzarea se face la cel mai mic iar daca pretul este sub 10$ produsul e GRATIS. Pamfletul e afisat la majoritatea caselor de marcat in magazine.

  12. #27

    Emagul a vândut produse cu pretul mult sub ce de productie. si aici nu ma refer la eroarea pe care au avut-o in sistem, cand au vandut televizoare cu 80% mai ieftine. Vorbesc de tabletele vandute cu 99 lei bucata, pretul de productie fiind pe la 150-180 lei. Și pe care le vindeau apoi cu 300 lei în magazin.
    Cat despre erorile astea de sistem, totul a pornit prin 1999, cand un hacker romon a spart asa intr-o joaca niste servere microsot și in loc de $1,450 a pus $1.450.
    La ei virgula e cum am pune noi punct. atât a făcut. din virgulă a pus punct. Și și-a cumpărat apoi produse grămezi. De-a cheltuit 200 de dolari. Marfă în valoare de 200.000.000 de dolari. a avut gagiul 11 capete de acuzare in statele unite si 8 l-au gasit vinovat, iar 3 n-au avut probe suficiente. imi scapa numele lui, a viut stirea în presa la vremea respectiva insa.

    • Spanac nume, spanac minte.
      200 milioane imparit la 200 fac 1 milion iar 1,450 la 1.45 fac 1000.
      Dar binentels poate esti si tu ceva angajat la Domo de ai gresit preturile.

    • #29

      De unde stii costul de productie? Banuiesc ca te referi la cel de achizitie, costul de productie il intereseaza strict pe fabricant/vanzator catre emag.

      Ai fi uimit sa stii ca o sa gasesti tableta de zici ca are cost de productie 150 de lei pe la 20-25$ daca iei vreo 1000 de bucati…poate chiar si mai putin daca iei direct din fabrica. Sa zicem ca dai 20$ pe o tableta si o vinzi cu 120 de lei la un volum considerabil… eu zic ca faci business(am pus in calcul si TVA si transport)

    • @ Mădălinul. Nu sunt cifre exacte. E vorba că noi scriem 1.400 și americanii1,400. Care înseamnă o mie patru sute. ei bine, ăla punând 1.400 însemna 1 dolar 400 de cenți…
      Caută să vezi că e adevărat ce zic despre sistemul ăsta.
      @ Alexandru – la prețul de achiziție mă refeream, scuze. Ei au achiziționat tabletele cu peste 150 lei bucata și le-au dat cu 99 lei. Iar asta o știu chiar de la ei. Evident, dacă ăia m-au mințit și le-au primit gratis (vreo 10.000 de bucăti), mint si eu mai departe.

    • 1 DOLAR SI 400 DE CENTI

    • Da, poți pune câțte zerouri vrei tu, ei stiu de 1 dolar si 40 de cenți. Gagiul așa le-a lăsat cu .400, nu a schimbat decat virgula cu punct, nimic altceva. a salvat acolo toata treaba si s-a pus pe cumparat. daca mai dau de informatie pe net, revin cu un link.

    • #33

      domnu spanac, dupa virgula poti sa pui cate zerouri vrei, dar daca le zici tot centi, nu iese la numaratoare… 1 dolar si 400 de centi inseamna 5 dolari

    • #34

      zero dupa virgula nu se ia in calcul. 1,400000000 centi inseamna 1,4

    • #35

      Tabletele alea NU s-au vandut sub pretul de achizitie. Esti neinformat si dezinformezi. Pretul de productie inaintat de tine nu are legatura cu realitatea.

  13. #36

    @spanac sigur gasesti un articol la tine pe blog despre asta, primit pe email bineinteles. Daca stii cum zic.

  14. #38

    De unde poate afla clientul pretul de achizitie la respectivele produse pentru a stii daca se aplica sau nu legea?

    • #39

      nu e treaba clientului sa fie informat despre asa ceva. dac anu ii convine decizia magazinului, sa faca reclamatie

  15. #40

    Orice gresala trebuie sanctionata.Altfel se ajunge de a face greseli intentionate si a face reclama gratuita anumitor produse si de a induce clientii in eroare.
    Ar fi bine cine a scris eronat pretul pe site sa fie sanctionat ,la fel si magazinul respectiv.

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.