Inteleg ideea de feed partial. Iti place ce scriu, intra pe blog, ca de aia ma chinui sa fac teme smechere si optimizari diverse. Plateste pentru munca mea privind reclamele ce le afisez. E normal.

Dar fratiorule, de ce pui in feedul partial doar titlul? Dupa ce ca habar nu aveti sa puneti un titlu inteligent, SEO si atractiv in acelasi timp, il mai si lasati doar pe ala in feed, asteptand ca eu sa decriptez zeama din capul vostru, dintr-un titlu gen banc sau de duminica.

Solutia? Unsubscribe si la revedere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

21 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    “Plateste pentru munca mea privind reclamele ce le afisez.”
    Pentru a nu “plati” exista AdBlock Plus! ;))

    • #2

      Atata timp cat reclamele mele nu sunt intruzive si nu te deranjeaza, nu inteleg de ce ai folosi adblock. Si eu il folosesc, pe gsp si realitatea, ca altfel nu am cum sa citesc ceva, dar pe bloguri…de ce?

  2. bun punct de vedere, si eu am intampinat astfel de situatii, omul care este abonat la un blog si descopera un articol interesant in reader intra automat pe blog pentru a vedea intreg articolul sau pentru a lasa un comentariu, daca tu nu-mi dai detalii despre ce anume este articolul, nu o sa intru in veci pe blogul tau, timpul trebuie eficientizat la maxim

  3. Dar cand mai dai peste un dobitoc care mai pune in feed si o reclama dupa ce ca nici nu stiu ce scrie in articolul ala?

  4. Desi m-am abonat de vreo 3 ori la feed-ul tau, nu-mi ajunge in Reader nimic.
    Si acum imi dau seama ca esti SINGURUL blogger pe care-l citesc scriind eu cu manuta adresa in addressbar.

    • #6

      Cipy » Am facut recent o redirectare prin feedburner. Incearca cu ea, daca nu merge anunta-ma, sa incercam sa rezolvam

  5. #7

    Sncer, pe mine au inceput sa ma enerveze feed-urile care contin tot articolul. Daca nu ma poti face sa te vizitez in 5 randuri … atunci nici articolul nu e Ok. Cat despre titluri, poate scriu pentru ei, numai ca nu au word-ul instalat ;))

  6. #8

    Eu cred ca am o problema. Citesc tot ce scrii!:))

  7. #9

    @Arhi: Este adevarat ca nu ai o publicitate agresiva pe blog si iti inteleg perfect punctul de vedere dar tot nu suport ideea in sine, conceptul de publicitate! Un produs/serviciu cu adevat bun nu are nevoie de publicitate!

    • #10

      Raul » Si cum afli de el, fara publicitate?

    • #11

      @Arhi ,cand incepe sa iti tataie curu’ dupa ceva,te asigur eu ca vei afla tot ce se poate si fara reclama.Nu cred ca vreodata in viata mea am achizitionat vreun produs/serviciu, numai dupa vizionarea unei reclame, fara putina cercetare din partea mea.Da’ na,poate sunt eu mai cu mot da’ pt mine,sintagma “Crede si nu cerceta” e de mult scoasa din propriul sistem!

  8. Eu folosesc adblock pe toate blogurile pe care le citesc in mod constant, inclusiv si al tau. Motivele sunt mai multe: nu ma intereseaza reclamele ci doar continutul, se incarca mai greu pagina fara reclame decat aia cu reclame.

    • #13

      Serios? Chiar sesizezi jumatatea aia de secunda? (Exagerez cumplit zicand jumatate de secunda, e probabil mai putin de atat)
      Eu unul nu am apasat niciodata un buton de “Donate”, dar chiar sa dezactivez reclamele si de be bloguri mi s-ar parea chiar un act ofensiv.

      Plus ca, asa cum au zis mai toti blogerii la un moment dat, daca nu vede nimeni reclamele blogerul nu face bani, daca nu face bani n-o sa mai scrie la acelasi nivel de calitate sau nu va mai scrie atat de mult, asta din lipsa de timp si motivatie. Daca incerci sa vezi “the big picture”, si sa te gandesti ca daca toata lumea ar avea adblock nu ar exista servicii moca gen google, yahoo mail etc. Si ai ajunge sa-ti satisfacti nevoia de a citi sau a te informa de la televizor si din ziare. Eu cred ca merita sa astepti cateva secunde asteptand sa se incarce reclame decat sa rabzi in fata televizorului cate 15 minute pana se inchieie reclamele sau sa mergi pana la casuta postala sa-ti ridici ziarul(pe care l-ai platit).

      Dar cred ca in mentalitatea omului din anul 2011 nu se va schimba asta. Asa ca ramanem cu speranta ca multi nu stiu ce e un adblock iar unii nu-l activeaza din principiu.

  9. #14

    inteleg treaba cu reclamele, dar ma deranjeaza feed-ul partial cand citesc de pe telefon. Plus ca un articol bun oricum o sa fie vizitat in afara feed readerului pentru a lasa comentarii, nu vad mare avantaj in a pune feed-ul partial. Asa ca feed doar cu titlu sau prea putin text => adblock plus pe tot site-ul din partea mea.

    • #15

      Andrei, sunt o gramada de oameni care apreciaza cum scrie arhi (dovada e ca se reintorc zi de zi pe blog, se poate vedea in statistici) si nu comenteaza sau o fac foarte rar, ca mine de exemplu.
      Sunt sigur ca sunt articole care au cateva mii de vizionari de la oameni care intra in fiecare zi si totusi articolul are maxim 10 commenturi.

      Vroiam doar sa zic ca “Plus ca un articol bun oricum o sa fie vizitat in afara feed readerului pentru a lasa comentarii” nu e tocmai ceva adevarat.

  10. Sin, gandesti ca un rroman. Continutul asta care iti place e produs de cineva. Asta e munca lui, nu numai pasiunea. Cinevaul respectiv trebuie sa si manance, de unde si publicitatea. Cand i-oi oferi tu unui blogger cazare la tine in sufragerie si o ciorba la pranz atunci sa-i blochezi reclamele.

  11. #17

    @Arhi: La fel cum am dat si de acest blog! Din “auzite” si/sau din recomandarile cunoscutilor! Asta este cea mai buna forma de publicitate!

  12. #18

    Cine te citește în feed reader clar știe ce e ăla adblock. Și îl folosește pe orice site pe care vede aceeași reclamă chiar și neintrusivă de mai mult de 3 ori.

  13. #19

    Oare va ganditi si la faptul ca folosind adblock schimbati afisarea paginii ?
    Unii programatori creeaza pagini in care ca design este creat cu o reclama intr-un loc gandit sa aduca bani. Blocand acea reclama modificati design-ul paginii. Plus ca pt multi oameni acea reclama inseamna o sursa de profit din poate chiar traiesc. Si nu sunt putini acei oameni…

  14. Eu nu înţeleg de unde atitudinea asta cum că a citi un blog implică faptul că ar trebui să te intereseze ce mănâncă blogger-ul. Mă depăşeşte de ce e considerat de unii “de bun simţ” să fiu solidar cu câştigurile omului din spatele site-ului, în condiţiile în care categoric nu-mi place publicitatea, nu am fost niciodată influenţat să cumpăr un produs datorită reclamei, iar omul respectiv nu m-a întrebat niciodată dacă am ce pune copiilor pe masă. În aceeaşi măsură îmi displac profund feed-urile parţiale, chiar dacă înţeleg raţiunea din spatele lor. Le accept la fel cum accept publicitatea de la TV, preţurile cu .99 la coadă, manelele de pe stradă, berea românească proastă şi zilele în care sunt mahmur. Sunt un rău necesar vieţii mele, cu care m-am acomodat, dar mi se pare o dovadă de ipocrizie să nu le critic atunci când am ocazia şi nu-mi place să fiu asociat (prin similaritatea ideilor) cu cineva care gândeşte ca un român.

    Ce spun mai sus nu are legătură cu fidelizarea, care mi se întâmplă şi e un lucru total diferit. Faptul că revin pe un blog şi eventual îl recomand altora e tot ceea ce pot face pentru blogger-ul respectiv, şi asta nu pentru că îmi pasă de persoana sau veniturile lui (dacă nu-l cunosc personal), ci pentru că pur şi simplu mă simt câştigat dacă fac asta. Iar dacă revin, cel mai probabil acel blog NU are feed-uri parţiale şi NU conţine publicitate agresivă care nu poate fi eliminată (de genul textelor inserate în articole), excepţie făcând blogurile unde calitatea conţinutului e mai importantă decât cele două aspecte.

  15. @heraphim: in conditii ideale nu se simte, insa de obicei ajungi si la secunde bune sa astepti sa se incarce o pagina; iar in functie de browserul folosit se mai agata si chestii asteptand sa se incarce si reclamele. asa ca prefer sa se incarce imediat.

    @flo: e cum vreau eu sa fie: o pagina simpla cu continut. n-as pierde timp sa curat blogurile pe care le citesc frecvent daca oamenii care le detin ar da feed-uri complete in rss…