Aproape ca e prea frumoasa ca sa fie adevarata. Cine știe cărui mafiot îi aparține… E ciudat cât de ușor poți spune de o femeie că îi aparține cuiva și să nu te deranjeze. Ar fi interesant ca, în timp, să avem acte de proprietate pe femeile personale.
Trecea pe stradă un om și cu femeia lui…

FOTO

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

45 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Ce inceput de saptamana! :)))))) Una cam in genul asta am vazut intr-un Kaufland din Ploiesti…doar ca era tunsa 0. Mmmmmmm

  2. Un barbat tatuat, hai, mai merge, dar o femeie tatuata, pentru mine este … dezagreabila! Degeaba-i frumoasa daca-n cap are… tărâțe și gâmfuri de puscariasa!

  3. #3

    @Nea Costache:

    Auzi bre, matale nu stii ca asa-i moda? Fir-ar a dracu sa fie de moda

  4. pe mine nu ma prea incanta fata asta.. prea multe tatuaje o strica sincer..are un corp destul de frumos,dar tatuajele alea…

    • #6

      desi nu`mi plac in mod deosebit tatuajele, eu cred ca tocmai astea o scot in evidenta din multime si o fac o reala aparitie. asta si costumul minuscul de baie 🙂

  5. #7

    Tu esti batran..

  6. #8

    Gâmfuri de puscariasa yeeeeee! Da-i cu prejudecata pana nu se prinde!

  7. Voi sunteti niste viciosi, nu ca mine, care uite, spre exemplu, vad caduceul hermetic inversat. :))

    • #10

      camionagiu » eu in articol, incerc sa mediez, cu ajutorul caduceului geneza, convertirea, re-crearea şi restabilirea sensurilor, fenomen care marchează semnificativ etapa sofistă a filozofiei elene, în care erau descoperite valoarea şi influenţa etică, estetică şi politică a cuvântului, dovedindu-se concomitent hermeneut şi retor.
      Explozia conflictului dintre interpretări, extrapolarea lor la întregul domeniu al fenomenelor şi al faptelor, constituirea unei reflecţii filozofice asupra actului interpretării şi al unor tehnici concrete de realizare, instituţionalizarea artei de a interpreta convingător; toate acestea se datorează în mare măsură sofisticii. ,,Pentru sofişti, cuvintele, mai precis numele, fie că sunt create de zei, fie că sunt rezultat al convenţiei, au rol capital în cunoaştere. Pentru unii ele trebuie să fie puse la baza educaţiei, fiindcă reflectă corespondenţa naturală (sau divină) cu lucrurile pe care le denumesc. Pentru alţii, deşi sunt numai semne fixate prin buna învoială dintre oameni, ele au aceeaşi importanţă, căci a cunoaşte lucrurile înseamnă a cunoaşte semnele care le reprezintă. Cu aceasta, limba intră sub jurisdicţia unor téhne noi şi devine obiect de învăţământ în alt chip şi în altă măsură decât fusese până atunci”
      Relativizarea adevărului, admiterea contradicţiei şi lupta, totodată, împotriva adevărurilor altora înglobează universul cunoaşterii în cel al interpretărilor posibile. Indistincţia dintre cunoaştere şi interpretare care, de altfel, se menţine în aproape întreaga filozofie greacă, este, în cazul sofiştilor, aproape totală. Adevărul nu mai este des-coperit printr-un act individual (pur subiectiv), ci apare printr-un efort de explicitare şi interpretare ce, invariabil, păstrează imperfecţiunea cuvântului ce-l foloseşte.
      Unicul criteriu hermeneutic, care este în acelaşi timp şi criteriul cunoaşterii, al adevărului, cât şi al unei retorici valabile, este succesul pragmatic, impresionarea celorlalte persoane în sensul dorit. Interpretările unui acelaşi ceva sunt deci infinite, iar singura lor ierarhie este cea a intensităţii afecţiunilor pe care le produc la un număr cât mai mare de indivizi. În adevăratul sens al cuvântului, „sofistica nu este un sistem filozofic căci pe sofişti nu-i interesa înfăptuirea unui corp unitar de doctrine, ci este o metodă (cea mai potrivită) de a-i învăţa pe alţii anumite cunoştinţe practice, şi anume dexterităţi folositoare în viaţa publică şi privată. Sofiştii erau profesori de energie, nu de teorie, iar partea teoretică predată de ei urmărea izbânda în viaţă, folosul individului”.
      Sper ca am si reusit.

    • @arhi: trebuie sa dai un premiu la ala care reuseste sa citeasca pana la capat comentariul tau…

    • #12

      @Arhi: Now, wake up! 🙂

    • #13

      @hary: era o muzica, nu un text. trebuia sa asculti doar…

  8. #15

    sunt curios daca si pe lindic e tatuata…e beton femeia, scoala si mortii…

  9. #16

    Uite numai d-astea vezi pe plaja la Copacabana, unde o sa ma mut io. O sa stau toata ziua la soare si-o sa pun sa-mi cante coco-jombo !

    Put me up, put me down , sa moara ma all around ! Iaiaia, coco jambo, iaiaia ! Iaiaia, coco jambo, iaiaia .

    Sol minor major! Ca pe plaja la Rio! I-auzi !

    www.youtube.com/watch?v=nSVAUGeGnE4

    www.youtube.com/watch?v=nSVAUGeGnE4

  10. uii ce urat face in ultima poza

  11. Ce „rău” arată.

  12. #19

    norocos om, Abdul asta!

  13. #20

    poate e o asasina si nu stii…?!

  14. :))))))))))))))))))))
    Nu esti normal :))

  15. O poza din fata, fara sa se stranbe, ai?

  16. Super frumos o să-i stea cu aceste tatuaje la 80 de ani. Din cele două pistoale, se vor vedea doar două găuri de la țevi.

  17. #29

    Cu asta l-ai intrecut pe zoso la femei mishto pe site 🙂

  18. De cand am aflat de ce se sinucid japonezii (locul 1 mondial) parca inteleg rolul tatuajelor. Mereu am crezut ca e doar un moft. Cand colo, e doar o fita…

  19. #31

    tatuajele-s un cacat

  20. #32

    Ce dubios e cand valorile societatii devin si valorile tale. Nea Costica spune multe 🙂

  21. #33

    Dubios cand valorile societatii devin si valorile tale. Nea Costel stie mai bine 🙂

  22. E frumoasă sau e bună?

  23. A fost frumos pana la ultima poza. Acolo s-a stricat vraja.

  24. #36

    Toate tatuajele pot fi acoperite cand se imbraca decent. Nu sunt facute chiar fara sa gandeasca. Poate fi si profesoara sau reporter TV si nu-ti dai seama cand o vezi in viata de zi cu zi.

  25. #37

    pai ma arhi, oricum ele singurele se considera obiecte, isi pun poze goale sperand sa fie futute. va fii ceva firesc…

  26. arata bine si in fata si in spate, pacat de tatuaje, parca este dintr-un clan sud american mafiot.

    nea Arhi acum faci si tu ca zoso :))

  27. #40

    Asta-i Kill Bill :))

  28. #41

    Bre, daca stau sa ma gandesc un pic, nu fut tatuajele…

  29. #43

    citat plagiator in nu mai stiu ce scriitor grec antic

    “in zare se vede ceva.. parca ar fi un om, sau nu, sau da […] Ah! nu, era o femeie!”

  30. am o slabiciune pt tatuaje, deci: imi plac tatuajele de pe tipa si tipa arata bine. punct.

  31. #45

    Pr mea are km asa cv 😉