Mesajul ăsta de la Roalert a venit după ce deja muriseră de o zi oameni în cadrul sănătos organizat al ultimelor inundații.

Știți ce este al dracului de haios?
Că toată lumea DIN EUROPA știa ce se va întâmpla, de mult timp. Nu e ca și cum ciclonul Boris ar fi pârâul din spatele casei lui Nea Costică din Pătârlagele. Toate țările din Europa care știau că vor fi afectate de ciclonul Boris s-au pregătit din timp, apărarea civilă a construit diguri, au fost trimiși oamenii să baricadeze locurile, saci de nisip, etc. Zero victime, minim de distrugeri civile, aia e, oamenii au asigurări, se mai întâmplă.

Știți ce a făcut statul român? Nu a făcut nimic, mai exact, Raed Arafat arată, din nou, că, cel mai probabil, are material de șantaj pentru toată clasa politică și, efectiv, nu poate fi mutat din locul său. Și dacă nu a ieșit nimic de șpagă, apărarea civilă nu a făcut nimic. A, ba da. I-a trimis pe Ciolacu și vițelul celălalt, în trening, să cutreiere locurile și să semnalizeze că sunt alături de prostanii inundați.

Și știți de ce le zic prostani? Pentru că, în satele alea, sunt primari PSD. Care activează de zeci de ani, în aceleași funcții, transpartinic. Și îi votează cu sfințenie, ciclu de ciclu. Și îi vor vota și data viitoare, fără nicio problemă, deși ei sunt cei ce țin zonele în sărăcie și distrugere, pentru a le putea jupui.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.