Citeam aseară pe vice cum i-au blocat unuia Revolut contul și nu i-l mai deblochează neam, pentru motiv că așa vrea mușchiul lor. Vorbind de sume de zeci de mii de euro, da?

Desigur, știu și sunt conștient că cantitatea de prostie de pe pământ este constantă, dar nu mă pot minuna suficient de fiecare dată când dau peste un caz de ăsta, gen tâmpițeii care cumpără de la cel.ro și după aia se plâng că face cocalarul ăla mișto de ei la garanții sau retururi.

Este plin internetul de pățanii cu revolut. Și nu doar la mine sau Vali, ci oriunde dai o geană, găsești.
Și totuși, în condițiile acestea, când ai la dispoziție toate mijloacele de a te informa și de a verifica orice companie, nu doar fintechul rusesc, totuși sunt o paleașcă de fraieri care continuă să plimbe mii, zeci de mii sau sute de mii de euro prin conturile lor, bazându-se pe proverbiala vorbă românească Mie nu mi se poate întâmpla. După care li se întâmplă și încep să dea mailuri plângărețe pe la bloguri sau ziare, să vadă lumea și să sară pentru ei, să reacționeze, CE FEL DE DREPTATE E ASTA?

NAȚIE DE TÂMPIȚI.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

68 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Hipsterii corporatisti despre Rusia : huo muie putin muie PSD muie comunismu cum drq va lasati hipnotizati de aia dronelor

    Hipsterii corporatisti despre Revolut, o companie deschisa la Londra de un baietas rus de vreo 30 de ani fara vreun background, cu investitii de sute de milioane de euro venite de nicaieri, exact pe stilul de oligarh prieten de familie cu Putin pe care il stie toata planeta : Revolut e viitorul coaie, nu suntem sclavii bancilor si ai corporatiilor ( ironia le trece deseori peste cap cu viteza luminii ), ce daca n-au niciun sediu fizic, nicio adresa sau vreo persoana de contact directa pe teritoriul Romaniei sau al altei tari ce pot fi contactate, si stam la mila unui e-mail si al rugaciunilor ca sa putem afla si noi ce se intampla cu banii nostri in caz ca apare vreo problema ? Revolut good !

    Ah, nici faptul ca pentru a-si face compania populara au folosit-o pe aia clasica cu ” primiti 50 de lei pentru fiecare alt utilizator adus de voi pe platforma Revolut ” exact pe stilul Rusia – PSD si galeti cu faina si ulei nu i-a ajutat cu vreun indiciu pe aceasta bula de speciali.

    • #2

      50 lei proverbiala muie, unii se intreaba cum pot fi atat de ‘gratis’, simplu, spalare de bani si utilizarea banilor celor ce nu ii declara in mod legal, e amuzant cum tocmai la ei se gandesc cei care fac asa ceva sa apeleze

  2. #3

    1: la o suma din aia, de ce nu au ajuns la judecata? Revolut nu e totusi o firma fantoma, are sediu in UE, e inregistrat, toate cele.
    2: de ce nu se sesizeaza ceva comisie UE legat de toate tampeniile astea? La fel ca la 1, nu e o firma fantoma, trebuie sa respecte niste reguli, se joaca cu banii oamenilor aiurea
    3: Nu inteleg de ce isi strica imaginea in halul asta, castiga asa mult din banii aia blocati? Nu au bani sa angajeze niste gigei mai multi/mai competenti sa analizeze toate solicitarile de deblocare?

    • #4

      unde judecata?

    • #5

      Revolut are si sediu in Romania din ce stiu… deci acolo e cel mai facil.

    • #6

      nu are nimic legal în romania, doar marketarzi. in plus, conform TOS, nu se supun legilor romanesti, tribunalul nu are jurisdictie asuora lor

    • nu o fac ca sa castige bani ci ca sa nu piarda. o amenda pentru cacaturi d-astea cu spalat banii este epica. Asa ca mai bine inchid. Probabil au personal putin si prost….asa capana se redeschide contu mai stai

    • #8

      tu banii îi ai la revolut londra, nu la revolut românia. firme diferite.

  3. #9

    Ei, pai cand incerci sa eviti plata impozitelor datorate in Romania pt asemenea tranzactii ma bucura sa aud ca se intampla asta! N-ai nevoie de revolut la asemenea sume mari tranzactionate, revolut este pt ceea ce spunea la inceputul articolului. Si, daca te hotarasti totusi sa-l folosesti pt asta, iti asumi toate regulamentele legate de spalarea banilor si INCLUSIV faptul ca revolut e in GB, deci nu vei putea interactiona la fel de usor cu ei cum poti pt un card emis de o banca in RO. Succes! 55.000 de dolari!

    • #10

      Evitarea birurilor ,este sport national in absolut toate tarile .Daca vine electricianul ,sa-ti schimbe 2-3 prize ,chiar si in jermanica , te intreaba daca vrei factura ,sau mai ieftin, dar la negru .Si revolut ptr . asta-i bun , sa te feresti de mana lunga a statului mafiot. Cel mai mult am trecut prin revolut 577 € . In rest pana in suta de euro .

    • #11

      “Daca vine electricianul ,sa-ti schimbe 2-3 prize ,chiar si in jermanica , te intreaba daca vrei factura ,sau mai ieftin, dar la negru”.
      Daca-i roman sau polonez sau rusnac, posibil sa (incerce sa) faca asta. Daca accepti si te trezesti cu vreun scurtcircuit care-ti pune sistemul pe butuci, sanatate-bucurii. Mai ales daca apar pagube colaterale pentru care, ce surpriza, daca nu ai factura trebuie sa platesti tu (si sa si explici de ce nu ai factura, asta asa, ca sa nu te plictisesti).
      Daca-i neamt, n-o sa faca in veci asa ceva, tocmai pentru ca stie ca se pot intampla toate cele de mai sus si nu-si risca job-ul pentru niste marafeti la negru.

    • #12

      @..Nancy ….scoate-ti capul din cur si vezi lumea reala ,asa cum e ea . Da si neamtul se bucura daca face 2-300 € economie, numai ptr .ca nu ii da polonezul factura . Iar faza cu scurtcircuitul ,e doar o poveste. Tu nu verifici inainte ,de a face plata ,daca functioneaza totul cum ai cerut ?!Basca ,daca nu te-ai calicit la piese si materiale ieftine instalatia nu are efectiv cum sa ia foc . Sunt pe piata zeci de modele de sigurante, care fac impozibil incendiul ,dar cum poate stii ,astea costa .Ca rrromanasul le stie pe toate si stie el ca nu exista sigurante de 800 lei, cand a vazut la dedeman cu 5 lei .

    • #13

      @Puiu, partea cu curu’ spune-ti-o tie in oglinda. Dup-aia optional da-ti un cap in gura, rrromanasule (asta ca sa-ti vorbesc pe limba pe care, judecand dupa felul in care ai scris, o intelegi).
      Traiesc in Germania de 13 ani, deci as zice ca stiu cum lucreaza nemtii si cum se acopera de documente si acte de natura sa justifice fiecare surubel. In special in chestiuni care tin de siguranta cladirii per ansamblu.

      Ce verificare indrugi? Eu nu-s electrician, vad ca functioneaza pe moment dar nu stiu ce se poate intampla intr-o saptamana-doua-trei. Si daca am belele si eventual mi se cere sa arat hartiile de la cea mai recenta reparatie, sa vezi ce m-as distra daca “m-am inteles cu baiatu’, stiti”.
      Si da, hartiile de la cele mai recente reparatii se cer la o adica. Iar asta o stie oricine care are cap si pentru altceva decat sa nu-i ploua-n gat.

      Hai orvoar si spor in ramura.

    • #14

      @Nancy … Corect ! Nu stiu ce mi-a venit sa-ti dau explicatii ,pe care nu ai capacitatea intelectuala ca sa le pricepi . Ce faci in jermanika de 13 ani ? Trotuarul ?!?!

    • #15

      @Puiu, ramane cum ti-am spus 🙂 Capu-n cur si-un cap in gura.
      Avea dreptate si Cetin cand zicea de “rromani”.

      PS: chiar si trotuarul daca l-as face, tot ar trebui sa dau factura in tara asta, baetzash 😉 Dar hai, nu te mai plictisesc pe tine cu notiuni care-n mod evident te depasesc, cum ar fi respectarea legii.

  4. #16

    Nimic nu se pierde, tontul se transforma…

    • #17

      În Lambos, vile in Londra, yachturi etc pt niste ruși…

  5. Tentația de a putea zice că ai fentat statul român la taxe e prea mare

  6. #19

    eu cand vad articole de genul ma intreb oare cum te duce capul sa faci zecile astea de mii dar in schimb esti ‘bomba’

    • #20

      habar nu am, ma depaseste:)))

    • #21

      Simplu, a vandut un teren sau apartament moștenire de la bunici.

    • #22

      Poate din “combinatzii” sau “s-a descurcat”.

    • #23

      Afara de pacalit si eventuala moatenire garantez ca nu au cum, indiferent ca stie o meserie, a facut magarii in meseria aia, a tras pielea de pe unul mai credul, nu ai cum sa ai zeci de mii pe mana si sa nu te duca mintea ca incerci sa faci niste prostii de care ar rade si unul care inca nu a luat bac-ul

  7. #24

    Cum sa bagi la bursa bani imprumutati? Cum?

    • #25

      Tu chiar crezi povestile astea cu bani primiti de la o ruda care a facut un credit ca sa il imprumute pe el? Mai mult ca sigur nu prea are justificare pentru toate sumele din cont.
      Si, la fel cum au spus cativa useri mai sus, asta este riscul daca vrei sa fraudezi statul si sa eviti plata impozitelor.

  8. #26

    Totusi, mi se pare evident ca bate la ochi cand zici: “mi-a imprumutat un prieten 15k euro sa-i bag la bursa”.

    Cu toate actele si dovezile, suna putin ciudat.

    Si cand bagi 40k la bursa, nu-i bagi prin revolut.

    1-2-5k euro poate, dar nu 40k….:|

  9. #27

    @O.v.
    Nu cred. Daca era asa isi lua BMW, nu ii tinea in Revolut

  10. Cumperi, vinzi, pierzi, castigi, negustor te numesti. Prost, prost dar negustor.

  11. #29

    Salut! Revolut face ce ar trebui sa faca si alte banci, poate si unele de la noi (cum a fost cazul cu doamna noastra blonda). Acum, va intreb, poate aveti mai multe idei ca mine, cum pot schimba o suma in USD, din ING, la un curs uman?
    Vrajeala cu acel curs preferential este valabila pentru maxim 10000 lei/luna, dupa care revin la cursul lor obisnuit de cumparare USD de 4RON. In conditiile in care exista o justificare reala a banilor, why not Revolut?

    • #30

      Iti recomand Revolut.

    • #31

      Raiffeisen si Intesa ofera schimb valutar la curs BNR pentru USD in limita a 1500 USD/zi

  12. #32

    Mi-a trimis circa 15 mii de euro în trei tranșe.
    Propozitia de mai sus spune totul despre povestea flacaului. Tranzactiile sub 10k nu se raporteaza la oficiul pentru spalara banilor de la noi.

  13. #33

    Dragilor, despre ce vorbim? Oamenii pur-si-simplu nu pricep ca banii lor sunt undeva pe un server pe care Ivan se poate decide ca il scoate din priza daca asa vrea muschiul lui. Caz in care cauta-i prin UK ( scria cineva mai sus ca au sediul prin UE, umbla vorba ca vor sa se mute din UK, nu stiu daca s-a intamplat asta dar pana una-alta UK nu mai e UE) sau pe unde dracu’ or avea sediul si apoi decide-te in ce tara sau jurisdictie ii dai in judecata si te poti pune linistit pe asteptat “Ziua Judecatii”.
    Ca sa fie salata completa, in RO exista banci functinoale care, in fapt, nu sunt persoane juridice RO ci doar “sucursale” ale unor banci mari din afara si functioneaza sub “suveranitatea” unei companii straine. Asta are doua avantaje (pentru ei) – UNU: plimba banii si profitul cum vrea muschiuletul lor fara sa dea multe explicatii si DOI: NU au un regim foarte clar de “rezidenta” in RO, in sensul in care sa se supuna legilor financiar-bancare din RO, normelor si controalelor BNR.
    Vezi banca aia portocalie care are ca principal profil de client tot din zona asta corporate/hip.
    Din pdv-ul meu, riscul (sa se inchida sandramaua peste noapte si sa ramai cu buza umflata) este cumva similar cu ce poti pati cu REVOLUT-ul.
    Cine isi inchipuie ca “solutiile” astea miraculoase au fost inventate de niste oameni “de bine” ca sa ne ajute sa fim noi smecheri si sa pacalim statul sau alte artificii, au perfecta dreptate. DOAR CA NU e pentru muritorii de rand.

    • #34

      Despre ce vorbesti omule? Toate bancile din Romania se supun legilor tarii, UE si regulamentelor BNR (vezi pe site-ul BNR lista cu toate bancile). Profitul nu se plimba nicaieri, sunt valabile aceleasi reguli ca pt orice persoana juridica din Romania. Evident, ca orice multinationala cu sediul in UE exista niste parghii care iti permit sa jonglezi cu profitul, insa BNR-ul se asigura ca stabilitatea bancii/sucursalei din Romania nu este afectata. Indicatorii financiari/comerciali/bancari sunt raportati lunar catre BNR de fiecare banca din Romania conform standardelor UE. Suplimentar se raporteaza si catre ANAF sau alte organisme internationale. La randul lor, bancile “mama” raporteaza indicatorii catre organismele de control din tarile lor de origine. De exemplu, ING Romania raporteaza in Romania, insa grupul ING va raporta in Olanda inclusiv indicatorii realizati in Romania, individual sau la comun ca parte din grup. Deci bancile sunt “fut**e” din toate partile, pe cand alte institutii financiare (cum era pana mai acum 1 an Revolut, cand si-a luat licenta de banca in Lituania, parca) nu prea dau socoteala pe nicaieri. Asa ca Revolut, fiind mai nou banca, taie in carne vie pentru a se alinia la standardele actuale.

    • Și dacă se închide cotețul, ai FGDB care ți dă banii înapoi, în limita unei sume de 100.000 eur. Vorbim de persoane fizice aici.

    • #36

      Daca se inchide cotetul ING, nu primesti nimic de la FGDB ci de la DNB-ul din Olanda.

    • #37

      Chiar si First Bank la care probabil te referi, banca de hipsteri la care iti deschizi cont din app si totul se face pe iPhone, se supune legilor din Romania.

      Nu mai comparati bancile locale cu Revolut!

    • #38

      de ing zice

  14. #39

    Sunt in spam? Am fluierat in biserica sau de ce 🙂

  15. #41

    Revolut sunt tare ciudati si nu neaparat in cazul de fata, am vazut pe forumuri si grupuri de facebook persoane la care le-au fost blocate conturi si cerute dovezi ale veniturilor si pentru sume de 6 lei trimise intre diferite conturi de Revolut.Nu cred ca este vorba ca userii fac nustiu ce spalari de bani ci de modul in care Revolut vede anumite tranzactii.Problema cea mai mare mi se pare la timpul de asteptare pentru verificari care la unii este cu lunile si anii.Eu nu il mai folosesc pentru ca mi se pare un abuz sa staii cu banii blocati pana la sfantu-asteapta.

  16. #42

    O sa mi-o iau grav, dar eu sunt inca dintre cei care cred ca daca nu faci magarii nu te inchid din senin. Primesc salariul in lire pe Revolut (o suma frumusica, asa ca daca ar fi sa ii schimb printr-o banca normala, as pierde spre €100/luna).
    Intr-adevar am avut si eu o data inchis contul, dar a fost din vina mea. Trecusem de limita de schimb valutar lunara asa ca i-am trimis sotiei in lire si mi i-a trimis inapoi in lei si in 5 minute m-au inchis, dar parca in maxim o zi m-au deblocat. Acum sunt premium asa ca nu mai am problema asta..
    Acum cazurile astora eu zic ca nu sunt relevante. €15k imprumutati in 3 transe de la o ruda care s-a imprumutat la randul ei. Really?
    Alta chestie nu o inteleg este de ce ai investi prin Revolut. Au curs foarte prost si nici nu se deschid tranzactiile imediat. Acelasi lucru la crypto. Singura chestie e ca este foarte usor.

    • #43

      Nu are legatura ca unii fac magarii citeste pe net ca multi au conturile blocate pentru sume derizorii.Si da esti foarte prost sa crezi ca daca tu nu ai patit nimic inseamna ca Revolut este safe.

    • #44

      Si eu folosesc Revolut de vreo 2 ani, doar pentru transfer de bani fara taxa de transfer, o suma modica (200 si ceva de oiro / luna). Deocamdata n-am avut nici o problema. Nu-i vad insa vreun orice alt rost, card, bitcoin, bursa sau uatevar.

  17. #45

    Eu am contul blocat pe Revolut de vreun an, mi-au tot cerut dovezi pentru sursa banilor dar nu vreau sa le dau si contul sta in pending/blocat/limited de atunci. Ce nu scrie in articol e ca pot sa-l folosesti bine-mersi in continuare platind cu cardul. Practic ai acces la bani dar trebuie sa ii cheltui prin tranzactii cu cardul, nu ii poti transfera. Si top-up este blocat, dar in continuare poti primi bani de la prieteni cu Revolut sau prin transfer in conturile bancare din aplicatie.

    • #46

      Uite asta e o informatie utila.
      Acum contul e pe 0, dar e bine de stiut ca daca bag acolo 100 de euro “sa fie” nu risc sa raman fara ei si pot sa ii cheltui la mega macar.
      Am renuntat sa mai trec sume mari prin Revolut. Ultima data am avut nevoie prin iarna de niste plati in franci elvetieni, si mi-a tremurat un pic curul saptamana aia cat am tinut banii in cont (vreo 2000 de franci). Mai ales ca venea dupa o perioada cu tranzactii mult mai mici.

  18. #47

    Dacă cantitatea de prostie de pe Terra ar fi constantă, atunci ar însemna că oamenii ar trebui să fie din ce în ce mai deștepți, ținând cont că populația e în continuă creștere!

    • #48

      Cantitatea de prostie e constanta la nr de oameni 😉

  19. #49

    Am mai postat un comentariu dar nu a fost aprobat. Rulez anual peste 1 milion de euro prin Revolut. Am fost “blocat” de nenumărate ori și de fiecare data m-am bucurat să văd că iau în serios verificările AML. De fiecare data a durat maxim câteva zile pentru ca le-am trimis absolut toate documentele cerute fără sa ma scarpin în cur.
    PS pentru non believers am postat la zoso dovezi

    • #50

      Nu ai postat nimic la Zoso.

    • #51

      Cum stai cu ptenisul?

    • #52

      micule tiriac, sunt convins ca si tipul din postare era la fel ca tine de arogant, ce aveti ba, e o prostie etc. pana te loveste, dupa care iti pierzi aroganta.

    • #53

      acest baiat de mingi care n-a ridicat mingea la fileu in viata lui =))

  20. #54

    Eu cred ca asta doar se lauda ca e un prost cu bani.

  21. Cetin, nu înțelegi tu cum stă treaba. Ia uite aici raționament beton!

  22. #57

    Bai eu știam că Revolut e pentru când mergi in altă țară si vrei să scapi de jecmăneala cursului de schimb, nu pentru invertit zeci de mii de Euro. In 4 luni am făcut cumpărături din Turcia, Ucraina, Indonezia, Italia. Zero bani rămași rest prin buzunare, sumele pierdute din schimbul valutar infime! Asta plus faptul că nu mai scot cardul băncii pe internet pentru cumpărăturile din China si EBay fac să folosesc Revolut. Altfel mult succes la transferat zeci de mii de euro din nimic în conturi bancare! Da știu bani munciți obținuți cinstit cu sudoarea frunții!

  23. #58

    Mai si mentioneaza la inceputul articolului: “și de-a avea o rezervă de bani în cazul în care se întâmplă ceva cu contul bancar pe care îl ai”

    Nu-i inteleg pe astia care ar folosi Revolut ca rezerva de bani…

    Ignorand faptul ca este o companie ruseasca, este totusi un serviciu nou si ar trebui sa fii sceptic by default.
    Folosesc Revolut la cumparaturile de zi cu zi dar niciodata nu am mai mult de £100 pe el. Exceptie in vacante cand am 200-300, dar prefer sa fac top up de cate ori am nevoie.

  24. #60

    Bani imprumutati my ass: daca vreodata va surprinde valoarea unor masini aflate in trafic, in dezacord cu veniturile scazute din Romania, precum si varsta frageda a conducatorilor, nu este intotdeauna baiatul lui tata.
    Exista un cash flow destul de important ce vine/circula in Romania (mai usor de disimulat si apoi spalat) cu provenienta infractionala: in general trafic de persoane, proxenetism, cersetorie, furturi, fraude informatice, si mai putin trafic de droguri(desi devine si aceasta o infractiune curenta printre infractorii romani, in tara si strainatate), asa ca bancuri cu corporatisti, jucatori la bursa, jucatori de poker online(asta e o scuza diversa pt cei cu bani din infractiuni)…….
    Cat despre bitcoin, revolut, etc, sunt niste instrumente financiare la limita legii/regulilor, create tocmai pentru a favoriza infractorii, de multe ori de catre dubiosi (revolut e fsu 100%)….asa ca pana la urma e jecmaneala printre borfasi. Ca mai sunt creduli,victime colaterale…..plm, se mai platesc naivitatea si prostia. Tot salteaua, teancul cu bani dosit undeva bine e sfant.

    • #61

      De ce bitcoin si revolut sunt la limita legii ? A carei legi
      si din care galaxie ?!

    • #62

      Tranzactiile bitcion/revolut sunt greu de urmarit, trasabilitatea fondurilor este dificila; bancile, in UE, functioneaza dupa un regulament, bun, rau, dar care e incadrat de niste reguli, ceea ce nu exista la bitcoin/revolut, ca sa nu mai zic de taxele ce nu le platesc firmele respective.ca iti place sau nu, in ue universitatile ofera locuri gratuite pt ca se platesc impozite…..asta e doar un exemplu
      toti se bucura de uber, dar pula asigurare pentru daunele produse pasagerilor, iar profitul ajunge in sua, fara impozite in ue

      si tu nu vrei sa bagi la cap: bitcoin apartine nu stu cui, si majoritatea platilor la import de droguri in ro se face cu aceasta moneda, iar revolut e o unealta kgb, daca maine se supara tata putin , ii lasa in curul gol pe toti hipsterii ce se cred cool si moderni, asa, ca vrea el.si nu exista lege care sa ii protejeze pe clientii respectivi.

      hai, ca ma provoci: eu am cunoscut personal, intr-o circumstanta particulara, niste semigaroi(nu aveau 30 de ani, toale de scandal, curve 2-3 la un mascul) care voiau sa transfere 3 milioane euro din strainatate, si cautau calea legala, voiau sa ia imobiliare in romania(transilvania). sursa banilor erau, dupa descrierea lor, niste proaste de la tara ce dau pizda, si fac banul pana isi rascumpara libertatea.bancar, sau cash, nu prea puteau sa faca transferul, dar revolut, bitcoin sau alte chestii similare le lasa portite.

    • #63

      Asa,asa,asa ! Platiti taxele toate, ca republica bolsevica rrrrromanistan ,are milioane de paraziti bugetari, care trebuie platiti plus sute de mii de trantori in uniforma ,care ies la pensie la 40 de ani si care trebuie sa primeasca pensii ultranesimtite. Eu am spus PAS ! Prostii n-au decat sa sclaveasca, ptr a intretine toti parazitii mai sus mentionati .Paana va aparea ceva mai bun voi folosi revolut si bitcoin.

    • #64

      @becaly: ai uitat sa adaugi si ca peste tot pe unde e mina rusilor (ca e RT, sputnik, revolut, etc) INTOTDEAUNA apar si idiotii utili.

  25. #65

    Eu am avut in coleg de munca care in 2006 a imprumutat de la banca 10 mii de euro ca sa-i joace la bursa. Pana in 2008, de cand nu am mai vb, a dat banii inapoi si si-a luat o masina noua, Golf parca. Nu stiu cu ce deschidere l-a prins criza si ce-a facut dupa.

  26. #66

    Bine ca de felul meu sunt mediu paranoic. Daca se cobora Isus, Cristi adica, din ceruri si imi facea o oferta cu Revolut , ii radeam in nas superior…

  27. #67

    Ganditi-va ca in toamna asta avem de ales intre prostii din PSD si prostii din PNL, doua partide care prin 2010-2014 erau aliate.

    Americanii la fel, au de ales in 2020, in epoca informatiei, intre un bosorog decrepit senil de 78 ani dintr-un partid corporatisto-plutocratic albastru si un bosorog decrepit narcisist si idiot de 74 ani dintr-un partid oligarhic-plutocratic rosu.

  28. #68

    Cumva mi se pare ca daca Revolut ar avea angajati destui si birouri destule cât sa poata face verificari si deblocari serioase în 24-48 de ore ca o banca normala, n-ar mai fi asa avantajos de folosit si costurile ar fi mai mari.

    Iei masina de la samsari, aceeasi chestie. Posibil sa dai de castana aia buna dar probabil sa nu.

    Ala din articol poate fi multumit ca l-a lovit doar acum treaba si doar pentru atât. E în întregime vina lui.

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.