Cam așa arată creșterea prețuilui la sortimentul apă BUcovina la 2 litri, în Cora Hypermarket, la comanda online. Acum, nu știu ce să cred, au mărit prețurile cei de la Bucovina, le-au mărit cei de la magazin. Dar sunt tentat tot mai tare să renunț la ea, deși de la altceva fac pietre la rinichi, pentru că este cumva nesimțire o creștere de 20 de lei la prețul unui produs în interval de 3 luni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

71 comentarii Adaugă comentariu

  1. Well sunt 5 produse per comandă, deci 4 lei per produs, apoi mă gândesc că produsul ăla e baxul de 6 sticle, deci e crescut preţul cu 66 de bani per sticlă.

    Dar vorbesc din cur, că nu ştiu ce-ai comandat tu acolo.

    • #2

      66 de bani la o sticlacare costa 200 de bani nu ti se pare mult?

    • #3

      Ce mai faci in ziua de azi cu 66 de bani? Nici o Bucovina nu îți mai iei…

  2. #4

    Daca erai bugetar era o crestere mai mica decat salariul.

  3. #5

    Lasa bre ca au crescut pensiile, si din 2018 creste si salariul minim. Deci preturile or sa tot cresca. Si asa, crezi tu ca pensionarii dau banii pe Bucovina?

    P.S. astept cu nerabdare leafa de luna asta. Sa vad cu cat m-a ars CASS-ul sau cum i-o spune.

  4. #6

    -Câte?
    -5
    -Ce 5?
    -Ce câte?

  5. #7

    Te pui cu mana invisibila care regleaza piata ..

  6. #8

    E o crestere de doar 3.92%. E normal daca te uiti la programul de guvernare. Prost sa fii sa nu maresti preturile cand sunt mai multi bani pe piata.

    • #9

      de la 92 la 111 nu e crestere de 4%

    • #10

      Aoleu, am gresit. E 16%. Tot e bine. Naspa atunci: :))

    • #11

      nici 16% nu e :))
      ia-ti capre 😀

    • #12

      20%, e enorm in 3 luni. Bine ca nu-mi da probleme apa de la robinet.

  7. #13

    nu te-ai gandit sa incerci un purificator? ceva cu osmoza inversa or something?

    • #14

      Trebuie sa ai unde sa-l montezi, e ditai sandramaua. Altfel, face banii – zic eu.

    • #15

      Osmoza inversă filtrează inclusiv mineralele din componența apei potabile. Va fi doar H2O, pur. Deși va fi incoloră și inodoră, în loc să aibă un gust plăcut (cum am învățat în școala primară), apa va fi și insipidă. Vei bea din ea dar parcă nu va potoli setea. Situația se rezolvă parțial cu un aport de legume și fructe în alimentație.

    • #16

      Nu e ditai sandramaua – se instaleaza sub chiuveta de bucatarie si cuge apa pe un robinet separat. Problema lui este ca are randament cam 25% (dintr-un litru de apa iti scoate un pahar de 250ml, restul arunca). De asemenea, trebuie sa ai apa sub 5 grade duritate.

    • #17

      Eu dadeam cam 200-250 de lei pe luna pe apa plata. Luat “purificator” d’ala cu 100 de cacaturi, 900 de lei la dedeman in septembrie. Deja si-a scos banii.

      E mai nasol ca trebui sa stau sa-mi umplu sticle si sa le car in mansarda, dar poate prind promotie si la un lift si e gata 🙂

    • #18

      Cum a zis și @dan, revers-osmoza demineralizează apa, care apă devine inutilă pentru consum.
      Pe submarine, nave de croazieră, ….(insert chestii care stau mult departe de surse de apă dulce here)…, după trecerea prin procesul de revers-osmoză, apa este remineralizată controlat.
      Mai pe scurt, chiar și cu aport de minerale din alte surse, după circa 12-15 zile de apă démi(așa-i zicea operatorul instalației), riști să vezi “Elephants on parade”(fragment din Dumbo) fără să fi tras ceva.
      Este, în schimb, imbatabilă în alimentarea fiarelor de călcat.

    • #19

      Și unele spălătorii auto folosesc apă demineralizată

    • #20

      A zis cineva un aport de legume pentru remineralizare, eu as propune direct un ingrasamant NPK solubil in apa, dupa vreo saptamana sa vezi ce castravete mare ai…

    • Da, osmoza inversa demineralizeaza apa, dar instalatiile de care stiu eu vin cu cartus de remineralizare.

  8. #22

    In alta ordine de idei: www.emag.ro/supermarket/apa-minerala-necarbogazoasa-2l-bucovina-43407/pd/D43T1BBBM … 14.22 baxu’ … de ce cumperi de la Cora?

    • #23

      la cora e 2.29 si mi le aduce acasa.

    • #24

      Nu cred ca sunt bax-uri. Sunt cate 10 sticle. Mi-a luat ceva sa imi dau seama.

    • #25

      heh, finally:)))

    • #26

      Aha, deci postul e de fapt un exercitiu – cine se prinde de fapt cate sticle comanzi.

  9. #27

    ia bere de la lidl ca e mai ieftina decat apa plata!

    • #28

      Băutura cea mai bună este apa de izvor
      Când o pui, o picătură, într-un kil de vinişor

  10. #29

    Io credeam ca tu esti bogat si bei numai sampanie 🙁

  11. #30

    :):):) Dupa articolul asta , Bucovina ..apoi Cora o sa tot scumpeasca apa Bucovina. ,,- Dar sunt tentat tot mai tare să renunț la ea, deși de la altceva fac pietre la rinichi “

  12. #31

    Hehehehe! Eu am avut saptamana trecuta socul sa constat ca pentru cumparaturile pentru produse de curatenie/igiena periodice am platit cu mai bine de 100 de lei mai mult decat ultima oara. Si sunt destul de fixista, cumpar cam aceleasi produse, marci, cantitati. Si din acelasi supermarket. Reverific saptamana viitoare la cele pentru firma, dar nu cred ca ma insel.

  13. #32

    Va plangeti ca niste nerecunoscatori. unu n-ati aprecia ca v-a dat domnu Dragnea 100 lei in plus la pensii si salarii!!. Nu va convine?, rasculati-va!!! Puteti oricand sa iesiti in strada si gen sa faceti gen cu lanternele de la telefoane o forma gen. Steagul OSCE, logo-ul ONU, d-astea.. numai asa vom putea sa le inspiram frica!!

  14. #33

    Plm, nu e nicio crestere. Preț-ul e reglat de piață, ăia doar au văzut că au vânzări . . .

  15. #36

    Preturile sunt marite de Cora. Un furnizor nu poate mari pretul in timp scurt de mai multe ori.

    • #37

      Daca Bucovina are numai angajati cu salariul minim i-a crescut putin cheltuielile in ultima vreme asa ca pot scumpi si ei.
      Arhiboss, poti fi fericit, ai inceput sa contribui la cresterea salariului minim a psd-ului.

  16. #38

    A naibii multinaționale ! Ne ard pe noi in locul lui Dragnea !

  17. #39

    Eu am renuntat la iaurtul Campina pe care-l consumam de peste 10 ani din cauza pretului care a tot crescut, acum este 3.25 lei la Carrefour si 3.11 lei la Cora, 375g. M-am oprit din cumparat cand s-a facut 3.01 lei, anul trecut in Noiembrie.

    Bag Pilos de la Lidl cu 1.75 lei pentru 400g.

    • Incearca si muller si parca mai erau ceva marci pw piata aduse de-afara. Nu care cumva sa consumi iaurt romanesc. Nici nu stiu romanii sa faca un iaurt ca lumea…. Iaurtul bun face 5 zile pe drum intr-o combina frigorifica la temperatura maxima admisa….numai asa e bun un iaurt. Si musai de la ocorporatie sa-l cumperi!

    • #41

      Mai bun decât Campina pentru papilele mele nu am gustat și am încercat (aproape) tot dar mă simt furat la prețul actual.

  18. #42

    Incearca varianta la 5 litri si iei o pompa de aia de plastic de 20 de lei de pus pe sticla.
    E mai rezonabil pretul per litru la sticla de 5 comparat cu aia de 2.

    Dar banuiala mea e ca din motive practice le preferi pe alea de 2.

    • #43

      Chiar cu 9 bani mai putin!

    • #44

      Nu este adevarat. Este aproximativ identic si chiar uneori este mai ieftin L la cea de 2l

  19. daca ai si recicla pet-urile goale, ai scoate un bax de apa gratis pe an. eventual ii faci o cusca transparenta lui Negrila din ele 😉

    • #46

      Io am avut un coleg Negrilă. L-ai cunoscut si tu? 🙂

  20. #47

    Eu am pus botu si am luat la bloc abonament de la Lafantana cu 5 bidoane x 19 l .Oricum eu beau apa de oriunde fără probleme renale sau digestive.Pentru consumatorii de iaurt:cumparati de la o sursa sigura lapte proaspăt,fiert in câteva unde,lăsat sa devina caldut si rasturnati la doi litri un iaurt de capra de 400 ml.Amestecati usor sa se omogenizeze,acoperiti si in doua zile aveti iaurt pe care îl mancati cu lingura.Preferabil un vas ceramic.Pastrati 400 de ml din iaurtul facut ca maia.Nu miscati recipientul in perioada de prindere.

    • #48

      Aparatele alea care nu sunt curatate (desi le spui sa vina sa ii faca mentenanta chit ca e contracost) si sunt plimbate de la un client la altul? La Fantana sunt aia carora le spui sa vina luni intre 8 si 10 ca apoi pleci din tara si ei te suna marti la 14 sa te ia la rost ca de ce nu e nimeni acasa? La Fantana nu sunt aia care dupa ce inceteaza contractul uita sa treaca sa ia aparatul pana gasesc alt client sau ii ameninti ca il arunci pe geam pentru ca-ti ocupa spatiul?

      Erau intrebari retorice. Am patit toate cele de mai sus.

      PS: apa La Fantana este jegmaneala pe fata: apa proasta si scumpa si aparate ce pot produce neplaceri.

    • #49

      Am uitat sa-ti zic de angajatul ala de s-a prezentat la usa in asa hal incat m-am intors acasa (eram la 3min) chemat fiind de prietena mea care imi spunea ca asta ii face avansuri si nu mai pleaca?

    • #50

      Un update la reteta. Merge si cu lapte pasteurizat de 3 lei litrul. Bag putin chefir mai bun pe fundul sticlei (vreo 15-20% din volum), niste lapte pasteurizat incalzit la vreo 50 de grade, amestec, pun langa calorifer si pana dimineata minune.

    • #51

      Sunt intr-o forma care îmi permite sa il troznesc multiplu pe ala cu bidonu de 19 litri plin.Priza la gatu ala este problema.De ce ai folosi pasteurizat?Doar daca nu ai sursa de lapte proaspăt.

  21. #52

    Intre timp s-a fi ieftinit Aqua Carpatica? Intreb, stiu ca esti mare fan 😉
    Folosesc ai mei filtru din acela Aquaphor. Apa pare buna, am facut si test de duritate si a iesit un grad de duritate foarte scazut. Nivelul 1/4, fata de nivelul 4/4 direct de la robinet, deci putin probabil sa dea risc de pietre. Ma bate gandul sa iau si eu, dar eu inca beau mai multa bere decat apa, deci nu-mi renteaza decat daca prin filtrare o transforma in bere.

  22. #53

    sunteti pe din afara. dupa ce in libertatea au publicat in decembrie sau noiembrie lista cu apele pure, unde pe 1 era perla harghitei, 2 bucovina si 3 borsec, de atunci s-au marit preturile. cautati in google – libertatea apa minerala si veti vedea. e sub articolul cu viorel lis la pacanele si chilotii care i-au intrat in cur lui fuego.

  23. Am probleme cu rinichii dar niciodata nu-s cauzate de apa, ci cand stau in curent.
    Nu prea ma uit la apa pe care o cumpar, Bucovina o iau pentru ca are recipientele mai groase si le folosesc pentru altceva dar cum eu ma duc mai mult prin Kauffland, nu gasesc mereu si iau ce imi pica in mana. Sincer, nu vad mare diferenta intre ele, de fapt nu stiu ce ar trebui sa deosebeasca o apa de alta.

  24. #55

    Cresterea se datoreaza introducerii in compozitie a ingredientelor care cauzeaza pietre la rinichi. You are doomed!!

    • #56

      Se poate. Acum nici nu mai ingheata la -8 grade. Am lasat eu in masina o sticla asta iarna si era foarte lichida la temperatura aia…

  25. #57

    Peste tot s-a scumpit Bucovina, in Auchan bidonul la 5L era 4.8 lei in decembrie iar acum este 5.8 lei, o scumpire de fix 20%.

  26. Are uneori reducere la kaufland la zizin, butoaie de 10 litri.

  27. #59

    E ca la emag, in dec a fost superpromotie. Pretu’ normal e ala de 103. Acum tre sa intelegeti ceva: cand minimul creste cu 15-20%, se anticipeaza si un euro instabil, oricum bucovina e prima apa ce se termina prin hiper, cand produsul e supercautat, asta e, cresti un pic pretu’! In plus au fost cumparati de polonezii cu sucurile Teddy.

  28. #60

    Boss,fata mea bea numai Bucovina iar eu numai vin.Ea zice ca e cea mai buna apă iar eu cel mai bun vin.Sincer,e cea mai buna apă ca mai gust si eu din ea.Îmi aduce aminte de apa de la bunici când i eram mic.De vin nu sunt asa sigur….

  29. #61

    pietre la rinichi faci de la altceva, de exemplu bei cola care are acid fosforic, iti creste aciditatea in corp, apoi pentru a reduce aciditatea, corpul iti scoate calciul din oase, combinatia se depune la rinichi se calcifica acolo, faci “pietre” la rinichi si cam orice mananci creeaza aciditate in organism … lapte carne … sunt si alimente ce scad aciditatea dar omul de la oras le consuma mai putin

    • #62

      sunt convins ca stii mult mai bine decat mine, doar e internet si e plin de experti

  30. Io-s vecin de scara cu (fosta, ca a iesit la pensie) inginera sefa de la uzina de apa. O tipa super, iar sotul ei mi-a fost decan de an. Face misto de mine de fiecare data cind ma vede cu baxurile de Borsec. Ea zice ca apa ce o livreaza uzina de apa e cel putin, daca nu mai buna decit orice e imbuteliat in plastic. Eu ii raspund ca n-a vazut cum arata pe interior o teava din reteaua de distributie a orasului. Ea imi raspunde ca bea de peste 60 ani doar apa de la robinet. Are cam 1,80 si am vazut-o impingind masina cu sotul la volan cind a ramas fara baterie…

    • #64

      pai normal, de la apa aia “curata” capetii mutatii in 60 ani
      mai trec vreo 10 si ridica masina cu totu.

  31. #65

    Parca apa plata imbuteliata e la acelasi pret ca inainte de scaderea TVA.
    Cand n-am bani de bucovina, iau aquatique, cica-i pentru bebelusi, poate nu te rugineste.

  32. #66

    Ce solutii avem daca nu ne place gustul apei de la robinet?
    www.wikihow.com/Love-the-Taste-of-Water

  33. Cum plm costa 4 lei o sticla de 2 litri de apa cand prin alte tari,teoretic mai bogate, preturile pleaca de la 0,9-1,0 € baxul de 6×1,5 lt ?

  34. #69

    Am cumparat acum 5-6 zile un pachet Hama (husa tableta, folie si touchpen) la 3,99 lei. L-am luat pentru touchpen, restul am aruncat. Nu-mi venea sa cred ca asta e pretul. Era mai mic decat al celui mai umil touchpen vazut vreodata de catre mine. Azi am fost sa mai iau: pretul era 7,00 lei. Pretul este REGULAT de vanzator, NU de PIATA.

  35. #70

    „deși de la altceva fac pietre la rinichi,”

    Senor, Stânceni-ul cum ți se pare, ai încercat?

    • #71

      nu mi se pare in niciun fel, nu schimbi echipa castigatoare in timpul meciului:)