Practic, romania intr-o coajă de nucă. Brusc, dupa ce si-a anuntat Ciolacu candidatura, milioane de romani, cu bratele deschise, au decis ca da, el este alesul, The chosen one, acest Neo al protohotiei românești. Tot avansul acela pe care il avea Geoana in sondaje a dispărut ca un fum de mai, Geoană ajungand la acelasi nivel cu salvatorul natiunii, domnul Georgică Simion.

Știți care e problema reala? Ciuca este intr-atat de prost si gangav incat sunt sanse extrem de slabe sa se intample acea clasica de tur 2, in care nehotaratii ies ca sa salveze tara de ciuma PSD. Pentru ca nimeni nu va considera ca Ciuca poate fi o optiune reala la ceva, indiferent de milioanele bagate de el anul asta in promovarea unei carti inca inexistente.

Sau poate ma insel eu, cine stie? Oricum, mi se pare absolut ciudata aceasta ingropare a lui Geoana in sondaje, de la 35% la Alo, buna ziua, depoul USR? Mai avem o gloaba de adus la dvs.

Cat despre lipsa Elenei Lasconi din optiuni… se stie, dumnezeu a lasat femeia la bucatarie. De fapt, asta susține si dna Lasconi, pentru ca religia ori o iei ca pe un tot, ori deloc, nu iei doar ce iti convine. Asa ca daca sustii gunoaiele religioase, nu te astepta sa fii tratata mai sus decat o vită de povara.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.