S-a întâmplat chestia de mai jos

Dacă până acum eram așa, lasă-mă să te las, după discuția cu specialistul ING nu mai vreau. Comisioane mari, servicii care merg din când în când și personal arogant. E ok, după atâția ani, e timpul să mai și schimbăm.

Ce bănci folosiți pentru firmă? Desigur, mă interesează internet banking simplu și rapid, din care să îmi pot mut banii instant între conturile proprii sau ale băncii, comisioanele mici, prezența bancomatelor prin toate locurile posibile și lipsa interacțiunii cu personalul uman, care știm toți cum este. Nu vreau să ajung la ghișee să completez OP-uri sau să sun la bancă de fiecare dată când vreau să plătesc către un client nou, nu vreau să plătesc 15 lei dacă îmi depune cineva bani în cont, în general, m-ar interesa o relație civilizată, în care să nu ne încurcăm reciproc.

LE1: Am auzit lucruri bune despre Unicredit si OTP.
LE2: Comentariile tip Am si eu ING, sunt multumit nu ma intereseaza. Comentati la subiect sau deloc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

67 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    LE3: saracii fara firma sa se abtina!

  2. #2

    CEC Bank

  3. #5

    Stiu doi baieti care au banca. ÎI cheama Nutu si Sile.

    • #6

      Care mai sunt penalitarile de plata dupa 2 saptamini, unul sau doua degete de la mana?

    • #7

      doar sceleratii mai taie degete de la mana. oamenii normali la cap se duc la picioruse

  4. #8

    Transilvania nu e rea – dar totul depinde de cate exceptii de la procedura ai si peste cati incompetenti dai in cursul solutionarii solicitarii – si asta e valabil peste tot, la orice banca.

    • #9

      Transilvania nu e rea, dar dacă îți plătește vreun client o factură și clientul tău nu are cont la Transilvania, îți ia comision minim 5 lei la încasare. Pentru că e fucking logic să percepi comision când încasezi de la cineva.
      Ce servicii îți prestează ție banca atunci când încasezi nu sunt în stare să-ți explice cei de la bancă. Răspunsul standard este că e comision conform politicii băncii.
      Mie îmi sună a furt. Comision percepi pentru un serviciu prestat.
      Comisioanele la plata prin internet banking sunt la fel cu cele de la ghișeu. Normal nu? Nu e normal zic eu.
      Vrei să folosești internet banking pe mobil, atunci plătești suplimentar pentru că, logic, abonamentul lunar de internet banking nu include accesul prin aplicația de mobil.
      Eu am cont la Transilvania și nu pentru că nu aș vrea să mă mut, dar alternativele în zona mea sunt doar BCR și BRD, două bănci de care nu vreau să aud și Transilvania e răul cel mai mic.
      Însă atunci când ești în București sau în zone în care ai mai multe posibilități, nu cred că e tocmai ok, probabil ai mai multe alternative.
      Eu aș merge pe Unicredit sau dacă nu faci multe retrageri de numerar aș merge și pe Libra Internet Banking.

  5. Unicredit folosim şi noi, înainte lucram şi cu alţii dar de vreo cinci ani doar cu ei.
    N-aş putea da detalii, dar la cât de zgârcit îmi ştiu şeful sigur are motive bune 🙂

  6. Folosesc Banca Transilvania pentru firma. La ghiseu sunt numai retarzi. Homebanking-ul e mai mult decat ok. Nu am ce sa le reprosez!

    • #12

      Am eu ce să le reproșez. Firma are conturi la BT și avem următoarele probleme: te taxează dacă-ți pune cineva neautorizat bani în cont, te taxează dacă pui bani pe cardul de firmă, te taxează dacă vrei să scoți bani cash din cont. Procedurile mi se par greoaie, durează și câteva săptămâni să autorizezi pe cineva să-ți poată depune bani în cont. Fetele de la ghișee sunt așa și așa, după cum ți-e norocul.
      Internet banking-ul nu l-am văzut așa că nu mă pot pronunța.

    • Sigur lucrezi cu Banca Transilvania ? :))
      NU te taxează dacă-ți pune cineva neautorizat bani în cont
      NU te taxează dacă pui bani pe cardul de firmă
      DA, te taxează dacă vrei să scoți bani cash din cont. Comisionul e de 40 lei la 10000 lei scosi.

      Primele 2 de sus iti recomand sa le mai verifici o data. Eu depun frecvent bani in contul firmei si de la ghiseu si de la ATM si nu am patit niciodata sa ma taxeze. Bank-ingul e 21 de lei pe luna aici incluzand si sms-urile, etc.

    • #14

      BT si eu, de vreo 5 ani. Am cardul de salariu la ei de vreo 11 ani.
      Comisioane sunt, nu foarte mari, dar prezente. Servicii foarte ok, cu o mica exceptie (un cont de card de credit deschis de un operator callcenter, care s-a inchis de-abia dupa vreo 4 discutii cu persoane diferite la diverse agentii).
      Online banking functioneaza ireprosabil; m-au sunat de mai multe ori cei de la callcenter cand am facut ceva cumparaturi online pe Paypal, sau chestii dubioase (gen un joc care mi-a fost platit de 2 ori, eroare pe PlayStation) si mi-au blocat automat tranzactiile pana cand le-am dat eu voie sa faca plata. Am blocat un card furat foarte rapid, sub 3 minute la telefon; am facut plati cu OP in euro/usd/lei oriunde in lume; am folosit cardul la plati internationale, la scos euro din ATMuri din afara; poti modifica limitele de tranzactii fara probleme, poti sa blochezi anumite tipuri de plati (ex. Plati fara CVV, plati contactless).

      Repet, comisioanele sunt prezente, sunt la un nivel mediu (fata de alte banci), dar serviciile oferite la nivel de PF, PFA, SRL au fost ok pana acum.
      Multi prieteni au conturi/servicii la BT si sunt multumiti, dar sunt si cativa nemultumiti.
      Nu recomand BT daca vrei servicii ca afara, la asa BNR si asa guvernator, nu prea avem de ales.

  7. Cetin
    Am abonament bancar la UniCredit
    Foarte mulțumit. Recomand
    Internet bankingul e ok , singura chestie care probabil e mai nasoala e schimbul valutar

  8. #16

    încearcă transilvania sau bcr
    eu sunt clientu lor persoană fizică de mult, la bcr din anii 2000

    • Dar el e persoana juridica. Oricum, tu nici persoana fizica n-ar trebui sa fii…

    • #18

      BT pentru mine pe firma a mers fatal.
      Am
      Făcut reclamație încă de când am deschis contul pentru capital social din cauza unei tute de la ghișeu. In 6 luni am ajuns sa îl închid și după 2 săptămâni ma suna una sa ma duc sa pun 3 lei la bt la
      Casierie ca au greșit la lichidare și trebuia sa mai plătesc nu știu ce comisionul morții mamii lor. Bubuie de prostie.
      Bcr ii am pe un credit, toate mașinuțele lor sunt in interiorul băncii care are program pana la 17:00, pentru ca fuck logic. Am intrebat-o pe una de ce și a rămas blocată ….
      Unicredit aveam la firma Maricica la care lucram și nu am auzit niciodată nimic de rău de ei.

  9. #19

    Nu BRD, au niste comisione de ma rup.
    35 lei/luna taxa de administrare cont in lei.
    1% la retrageri de la bancomat, la ghiseu parca e mai mare comisionul.
    Mi-au luat 20 lei sa-mi retrimita codul PIN pe care-l uitasem si pierdusem sms-ul initial cu el.
    Interfata de internet banking de cacat comparativ cu raiffeisen si bt. Token clasic, deci trebuie sa mai umbli si cu ala dupa tine. Nu stiu daca exista si aplicatie.
    In rest sunt ok.
    La ING, BT si Raiffeisen m-am interesat si eu de comisioane… la fel de mari. Si eu as vrea sa schimb banca, mai ales ca ma rup comisioanele de retragere. Am 2 furnizori tampiti care accepta plata doar ramburs si sunt nevoit sa retrag bani de fiecare data pentru platile alea.
    Astia merg pe principiul: ah, are firma, da-l in pula mea ca e plin de bani, hai sa-i bagam niste comisioane misto.

    • #20

      Nu te fraieresc: du-te inca o data la banca si schimba-ti PIN-ul. Sa ti-l dea prin plic sau in scris, sa nu ti-l trimita prin SMS sau email.

      E… mai bine asa…

    • Brd nu au nici măcar conturi naționale. Nu.mi puteam accesa conturile din alt judet,nici dacă mergeam la ghișeu. Iar în online banking nu poți adaugă client nou decît dacă mergi la bancă.

  10. #22

    Viata m-a invatat destul de crunt ca orice schimbare din aceasta majora (schimbat telefon, schimbat PIN, schimbat email, schimbat, schimbat contractul, anulat contractul, facut, dres si asa mai departe) trebuie neaparat s-o faci in persoana fizica.

    Dat fiind faptul ca ai facut asta deja din cate inteleg, nu ramane altceva de facut decat sa-i dai dracului (ING, da?) pe olandezi

    Pe partea catusi de buna, daca schimbi banca, automat vei rezolva si problema alertelor.

    Iar ca banca, uita-te & spune ce crezi de CEC.

    • #23

      nici macar alertele nu erau o problema, daca tontul ala nu ma lua cu arogante, ca probabil nu intelegeti cum functioneaza sistemul. fmm

    • #24

      asa fain ii cand te ia la “perpulex” ala de partea cealalta a ghiseului. stie el, a vazut el si cand isi ia “jam” imprimanta ca a pus hartia aiurea o cheama pe dna. care le face curatenie.

  11. #25

    pe BT din 2013 fara probleme

  12. #26

    Credit Agricole si Libra Bank

  13. #27

    “Am si eu ING” in paralel cu Unicredit, recomand Unicredit, desi ambele au plusuri si minusuri.

  14. #28

    Aud multi cu firme ca sunt multumiti de Libra Bank. Comisioane mici si internet banking care merge foarte bine. Dezavantajul e ca bancomatele sunt mai rare, chiar daca poti folosi Euronet si alte cateva banci. Dar nimeni nu e perfect pana la urma.
    Eu am avut pe PF, dar m-am mutat la … pam … pam … ING, pentru ca puteam sa scot de la orice bancomat.

    • #29

      Tocmai vin cu a 4-a firma la Libra.
      Primele 2 au fost la Libra pt platile online (decontare rapida, comision <1%), iar cu ultimele 2 am incercat BT si Unicredit. La BT am renuntat datorita comsioanelor maricele (fata de libra), insa aplicatia de telefon era solida (appul libra este o mizerie). La unicredit am renuntat dupa ce 1 an de zile nu am folosit un cont curent in care erau 5000+ lei. Intr-o zi a trebuit sa fac o plata si surpriza. Contul blocat. Poprire nu, probleme nu, comisioane platite automat lunar da, pur si simplu iti blocheaza contul daca nu il folosesti o perioada de timp. Banii erau alimentati in firma pt plata unui furnizor care a intarziat f mult o livrare (14 luni). Cand a venit momentul sa il platesc am intarziat si eu la randul meu o sapt pana mi-au deblocat contul.

      Libra o folosesc pentru 150-200 de plati lunare pe 3 firme active. Platesc abonament de 50 lei/luna/firma (CA pana intr-un meleon de lei) pentru plati si incasari nelimitate pentru firmele active. Am si POS de la ei, merge blana, am si plata online, la fel blana (T+1 decontare, 0.x% comision).

      Recunosc, nu folosesc cash, nu stiu situatia cu bancomatele, iar fizic, la banca, nu m-am dus decat atunci cand am deschis conturile.

    • #30

      Paul, faci angajari?

  15. #31

    Librabank ftw. N-au bancomate dar merge foarte bine in rest.
    Daca pleci din RO, un fintech gen paysera e o varianta excelenta pt firma.

    • #32

      Una cu Libra . In 2008 am închis un cont la ei , acum 2 luni am primit o scrisoare prin care ma anunțau ca au depistat ca in ultimele 6 luni nu am făcut nici o Operațiune și dacă nu fac una in următoarele 30 zile îmi închid automat contul. Ați citit bine. Închis in 2008, trezit in 2018.

  16. #33

    Folosesc Homebanking de la Raiffeisen si Transilvania. Un + mare pentru simplitate la Raiffeisen. Homebanking-ul la transilvania e din alt deceniu LOL. Comisioanele sunt cum le negociezi, pachet etc. La Raiffeisen am zero la depunere pentru oricine, zero extragere, 3 lei cand transfer eu in alt cont. La BT ma arde din orice directie posibila … Transferurile in strainatate sunt mai avantajoase la BT, atat.
    Sper sa duca la o concluzie si comentarile astea, ca din cate vad fiecare recomanda ce foloseste si au folosit maxim o banca, deci inutil ….:)

    • #34

      Pai daca marea majoritate nu dau cifre, le tin ca secrete de scirbici… asa totul e relativ.

    • #35

      noroc ca mica.majoritate le dau

  17. #36

    Intrebarea ta nu are raspuns direct. Depinde ce servicii folosesti cel mai mult(vezi tabelul). Uite orientativ cost operatiuni ghiseulbancar.ro/stiri/bancile-cu-cele-mai-mici-comisioane-pentru-un-cont-de-firma/13739 la inceput de an. Vezi acolo ce folosesti mai des ca sa stii pe ce esti comisionat mai mult si in functie de asta te orientezi. Lasa briz briz-urile cu home bank, comisioanele conteaza cel mai mult.

  18. Libra Bank zic si eu. Nu am personal, dar are un prieten pentru mai multe firme si nu am auzit sa fi avut niciodata probleme.

  19. #38

    Salut,
    Din 2007, Transilvania. Si pe firrma, si pe persoana fizica. Inclusiv carduri in valuta.
    Doamna mea, la fel.
    In decursul timpului am mai avut incercari cu ING, Raifeissen, Unicredit, RBS, BCR, BRD. Un mare pas pentru toti, accentul cazind pe ING si Unicredit. Nu pentru ca BT ar avea aur pe coada si stele in frunte ci tipic romanesc, pentru ca au mai putine bube decit cei pe care i-am enumerat mai sus. E drept, peste 90% din treaba mi-o fac (geografic vorbind) in Ardeal si/sau pe relatia vest – Germania, Austria, Ungaria. Nu stiu cum se comporta in restul tarii sau cu tarile estice. Am avut o problema la un import din China, banii plecasera din RO, nu mai ajungeau la furnizor, a durat vreo saptamina si ceva, timp in care am avut un morcov de dimensiuni galactice.

  20. #39

    Raiffeisen, pachet Silver pentru IMM, 25 de lei pe luna. N-am trecut de 6 ani pe la banca, desi ma bombardeaza cu mesaje sa-mi actualizez datele :). Token care intra in portofel. 1 leu/4 lei incasare intra/inter bancara. 2 lei/5 lei plata intra/inter bancara. 5 tranzactii/luna moka. Daca ai CA/rulaj < 450k lei/an si n-ai nevoie de cont in euro, au si pachetul Bronze mai ieftin cu tranzactii moka nelimitate

    • Și nu e cam nasol la internet banking cu ei?
      Pentru că te caci pe aplicația de pe telefon dacă vrei să faci chestii pe care nu le-ai făcut + salvat pe web.
      Exemplu: vrei rapid să faci o plată către cineva nou stai și fluieri că nu poți decât din interfața web. Și interfață web pauza fără token. Si dacă îl blochezi rămâi cu ce aveai înainte autorizat pt telefon și iar te caci pe toate alea până token nou.

      Deci mai bine vă feriți. 🙂

    • #41

      Eu nu inteleg asta, cum adica sa iti ia bani pe incasare???? Tot aud la diverse banci taxa pe incasare, mi se pare o aberatie, in conditiile in care majoritatea oricum iti iau un abonament lunar.

    • #42

      raifeisen cred că e cea mai de câcat bancă

    • #43

      Eu vorbesc de cazul meu, am o incasare pe luna, si 3 plati o data la 3 luni. Care se incadreaza in alea 5 lunare care nu sunt comisionate. Nu folosesc aplicatia de mobil de la ei, chestiile de firma le fac exclusiv pe desktop/laptop. In principiu nu fac tranzactii multe recurente din contul de firma, doar imi platesc taxele o data la 3 luni si imi dau dividende o data pe an, nu inteleg la ce mi-ar trebui aplicatie de mobil pentru asta.

      Exista pachete diferite pentru diverse nevoi (de-aia dadeam ca exemplu pachetul Bronze unde nu exista comisioane la incasare/plata). Pentru mine este important ca am mai trecut pe la banca acum 6 ani si atunci am trecut ca mi se terminase bateria la token. Si ca pot sa ma joc fara comisioane cu banii din conturile de depozit sau sa cumpar/vand actiuni la fondurile lor de investitii.

    • Raiffeisen are cel mai bun internet banking din România. Sînt client de 15 ani.

  21. #45

    Fast forwards 6 luni mai tarziu. Fuckit ma i torc la ING nu mai pot cu toti retarzii si procedure idioate. I need my homabank back! Help!
    True story.

  22. #46

    Pfuuuu…OTP nu aș recomanda decât unui dușman. Cel puțin până acum aprox. 2 ani aveau token pt internet banking, ceea ce pt mine e horror. Bancomate cvasi-inexistente. În Oradea majoritatea funcționarilor are aceeași origine ca și banca și au reale dificultăți în a înțelege limba română.
    De atunci – Transilvania; rețea de unități extinsă, cel puțin în Ardeal, internet banking decent, în schimb comisioane destul de mari la retrageri de la ATM.

    • #47

      Subscriu, am avut cont la OTP (persoana fizica) cam 6-8 luni (asta pentru ca OTP a cumparat Milennium unde aveam eu cont si credit). De departe cea mai proasta experienta din viata mea:
      – angajati putini
      – din angajatii aia putini multi sunt si incapabili
      – anumite chestii se rezolva doar la sucursala unde in 90% din cazuri nu raspunde nimeni la telefon (dorobanti in cazul meu)
      – internet banking dezastru, arata bine se misca repede dar de ex la cardul de credit nu stiam niciodata cat am cheltuit (anumite plati erau undeva in aer pana se efectuau, banii nu apareau blocati pe nicaieri si plata era ca si inexistenta). Fereasca domnul sa ti se faca un refund (amazon, gen) ca atunci chiar ca nu mai stiai cat ai de dat inapoi
      – notificari deampulea, plateam cardul de credit sau rata cu 5 zile inainte de scadenta, dupa 2 sapt de la scadenta primeam notificare ca de ce nu am platit

    • #48

      Daca vrei sa-ti dai foc si apoi sa torni benzina pe tine, du-te la OTP.

  23. #49

    Unicredit și BT.

  24. De trei ani de zile folosesc doar ING pentru firmă. Am tot mers și pe la alte bănci, dar nici una nu s-a apropiat de oferta lor. Fac lunar peste 30 de plati. Incasez zilnic. Toate incasarile sunt 0 ron. Fiecare plata ma costa 4,51 in alta banca sau 2.51 in ING. Taxa lunara 0.

  25. #51

    Am si eu ING, sint de tot cacatul. Cred ca merita sa analizezi si oferta Raiffeisen pentru IMM-uri/altele de genul. Inca nu am fugit de la portocalii, dar probabil ca o sa o fac in viitorul nu foarte indepartat.

  26. #52

    Man, OTP?! Aia de care ma rog eu cate 3 saptamani (vorbim de agenția dorobanti) pe mail ca la telefon nu răspunde nici dracu sa imi dea extrasele pentru 18 firme, nu răspunde nimeni la mailuri iar cand mergi la ghișeu iti spun ca nu sunt pregătite pentru ca nu a avut cine sa se ocupe de solicitare? Si care iti spun ca poti sa le ceri online iar cand le spui ca nu vrei sa plătești 5 euro, lunar, pentru niste firme care nu produc nimic si ca e dreptul tau sa le ceri direct de la ei, încep sa urle la tine ca extrasele se cer oricum la ghiseu nu pe mail? Si cand te duci a doua zi la singurul ghișeu deschis si ceri extrasele, logic, se face coadă in spatele tău iar cand o altă persoană de la coada intreaba cat estimează că mai durează ca nu prea poate sa stea, i se răspunde im scârba ca nu stie iar daca persoana insista daca mai durează 1 minut, 2 sau 2 ore i se urlă, efectiv, în fața “Nu stiu doamnă, daca a venit asta cu 18 extrase”?
    Despre ITP-ul asta e vorba? Daca da, te sfătuiesc să nu…

  27. #53

    /troll/

    Da’ #revolut ce are ? 🙂

  28. Folosesc, pentru firmă, Transilvania de vreo 5 ani. Foarte mulțumit de internet banking. Am fost la bancă doar ca să ridic cardul nou. Extrase, OP-uri… totul de acasă sau de pe telefon.

  29. #55

    Unicredit pt. serviciile Web, comisioane si interactiunea cu personalul.
    Transilvania am doar pt. ca cei del Unicredit au niste conditii destul de tampite in cazul liniilor. Cum termin cu investitiile si raman sa rulez cu banii mei renunt la Transilvania. Comisioane alambicate si uneori exagerate. Am comision la retrageri cu cardul de firma.

  30. #56

    BT nu e OK? Sau imi scapa mie ceva?
    Piraeus este, de asemenea, o posibilitate…

  31. #57

    //offtopic
    #MeToo lovește din nou. Asia Argento, una din liderii mișcării #MeToo, prietena regretatului Anthony Bourdain, a fost acuzată că a violat un minor de 17 ani. Nu doar că a recunoscut, dar i-a și plătit vreo 300K.

    • #58

      PLM, pe vremea mea sa te violeze o bunoaca de 30+ era o realizare si ai fi stat de mai multe ori.
      Sa te mai si plateasca pentru asta deja era SF.
      Se duce dracu lumea asta 😀

  32. #59

    Am trecut prin:
    – MiroBank (Procredit), BRD (da, stiu, doamne fereste),
    – ING (idem-complet fututa relatia cu angajatii, zburau pulele si mortii lor cand mi-au blocat contul ca cica mi-o expirat buletinul, dar fara sa ma anunte si io eram in pula cu satelitu’!, – chiar daca infrastructura tenhica era OK si superioara fata de ceilalti la momenul ala).
    – Libra Bank acum, contul de firma care merge brici (inclusiv internet bankingu’) si asociat din oficiu si costuri zero-zero un cont de persoana fizica (repet, fara costuri – ca deaia l-am acceptat). Ambele cu carduri operationale, NFC, etc.
    Pe contul de firma, comisioane decente, chiar spre zero la operatiuni.
    Pe cel de personaj fizic zero-zero cum am mai spus.

    Din experienta mea: bancile mai mici sunt mai vioaie, mai orientate catre client.

  33. #60

    Iti pun eu o “pila” la Unicredit daca te hotarasti la ei si imi scrii pe privat. Pe business sunt super, ii am si pe privat si nu sunt grozavi.

  34. #61

    First Investment Bank, sucursala Ruse, BG

    Nu am gasit niciun motiv pentru care sa imi pastrez afacerea aici si sa mai platesc taxe pentru… pentru ce, de fapt?
    Sunt bucuros ca am reusit sa mut o buna parte din afaceri in alta tara, si cu inca ceva munca o sa ajung la 90%+ la anul.
    Btw, internet bankingul e chiar ok. Comisioanele sunt mai maricele decat pe la noi, dar genul asta de criterii a fost secundar.

  35. Garanti bank. Comisioane mici, internet banking mai complicat dar functional , personal ok.

  36. #63

    BRD : o aplicație foarte buna, superioara celei de la BT. Transferurile sunt rapide , plus o retea extinsa de bancomate si un serviciu decent de suport clienti. Sunt putin mai rigizi, cu costuri mai mari, dar noi suntem mulțumiti, trecand rar pe la banca, facand totul online.

  37. #64

    CEC Bank.
    Nu neapărat cea mai facilă – la prima iteraţie – dar foarte OK ulterior.
    IB, MB şi PhB la îndemână.
    Solidă şi sigură – poate ce mai sigură din reţeaua de 40 de bănci ce acivează pe plan naţional.
    Comisioane – trebuie să faci tu o analiză dacă eşti OK cu cele percepute de CEC şi în comparaţie de celalte bănci şi, în ce context aceste comisioane sunt percepute (formule de plată etc.)
    Recomandarea mea vine din aspectul că şi eu am renunţat la mai multe “oferte” rămânând al-fine – de 5 ani – la aceasta.
    E o sugestie, nu un îndemn imediat.
    Succes.

  38. #65

    ING nu este ok pentru pers juridice.
    UniCredit Bank.
    Important este:
    – sucursala pe care o alegi;
    – personalul din sucursala.

  39. Depinde în ce oras, Banca Comerciala Feroviara, banca romaneasca, ib simplu, comisioane mici, mult mai mici la plați externe decât la alții, curs de schimb bun la plăți cu cardul în afară şi se pot ridica bani de la bancomatele CEC.

  40. #67

    am cont la brd, cec, bt si unicredit.
    singurele pe care pot sa le recomand sunt unicredit si bt. din ce am auzit, internet-banking-ul de la bt e destul de smecheros pe mobil, plus ca au si ei plata contactless cu telefonul.

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.