1. Investește în brandul personal. Un articol bun, cu o concluzie tristă. nu contează cât de bun ești în ceea ce faci, ci contează ce brand ți-ai făcut. Chiar bârfeam cu zoso săptămâna trecută, despre Iulian Comănescu, care a scris un articol de fix 1647 de cuvinte, în care nu face decât să se laude cum a fost sunat el de 3 televiziuni, pentru a-și da cu părerea despre Dan Diaconescu. Da, așa se face un brand, te lauzi peste tot, până când lumea ajunge chiar să creadă că ești unul.

2. În sfârșit, un plugin foto customizat cum trebuie, desigur, de un român. Parcă e altă viață, mai îți vine să mai vezi o poză. Funcționează aici de vineri și merge țuț.

3. Modalități simple de a ocoli măgăria aceea cu siturile/clipurile care nu sunt valabile în rromânia. M-am dat pe hulu până m-am plictisit, acum stau pe gânduri, dacă să plătesc netflix sau nu.

4. Il mai țineți minte pe Cristi Roman? Face parte din vechea gardă, e posibil să nu îl știți, tipul a fost gazetar și, sătul de jegul din zonă, a emigrat în Irlanda. Vă spun, când sunteți la pământ, puteți lua situl lui de food, citiți cât de mult luptă să facă ceva și sigur vă recăpătați speranța. Știu, nu e articol de săptămâna trecută, dar mi-am adus aminte. Măcar mai târziu.

5. Cum poți să distrugi niște părinți? Simplu, punându-i un diagnostic eronat copilului lor. Garantat viața li se va transforma într-un iad. Ce mă deranjează este că nimeni, nicicum, nu îi poate trage la răspundere pe medici pentru greșelile lor. Undeva e ceva prost conceput, nu putem să răsplătim o anume categorie socială doar pentru reușite, iar la eșecuri să le trecem la capitolul Așa a vrut dumnezeu.

6. Titus Căpîlnean pune unde deget pe o bubă a onlineului. ROI-ul excursiilor cu bloggeri. Nu vreau să râd de el și să spun că de fapt s-a sesizat pentru că el, schior de talie mondială, nu a fost invitat la niciunul din cele 2 evenimente de schi de anul acesta, ar fi o răutate și articolul punctează bine ideea. Problema e că, atunci când scriam eu despre dorința mea de a mă îndepărta de zona asta, pentru că la toate evenimentele vezi aceleași figuri, cu aceleași pișcoturi, Titus mă sancționa, tot la el pe blog, cum că el întotdeauna va fi prezent unde va fi invitat și că mai bine chemi 25 de bloggeri, care cumulează același trafic ca și un alister, decât să iei în serios asemenea idei. Trist.

Ca un punct de final, ați observat că, în acest online carpato-danubiano-pontic, bloggerii nu își dau linkuri unul celuilalt decât dacă au ceva de câștigat? Bani, cărți de vizită sau mai știu eu ce, ok, dăm link. Articole tari? Nu le menționăm, dă-le naibii.
Orgoliile astea minuscule vă vor ucide. Plastic vorbind.