Problema PSD, după 35 de ani de condus românia, într-un fel sau altul, este că baronii lor s-au rupt complet de realitățile societății, nu mai au idee ce înseamnă, cu adevărat, să trăiești în românia.
Inițial voiam să scriu, legat de închiderea Văii Oltului, că sunteți toți pricinoși. Dacă nu se face autostradă, nu e bine. Dacă se face autostradă, iarăși nu e bine, că de ce ne deranjează când face autostradă.

După care l-am auzit pe jegul ăla răspunzând la întrebarea De ce nu a fost anunțată populația din timp? Cu un Păi și cu ce ajuta dacă îi anunțam din timp și mi-a dat sângele pe nas de la AVC-un în formare. Cretinul ăla nu înțelege, în cel mai efectiv mod, costurile de transport asociate unei rute. Nu înțelege că prețul e format, majoritar, din costurile de transport și că un brusc ocol prin Brașov pentru a ajunge la Sibiu dublează costurile unei firme, iar o companie trebuie să știe din timp aceste lucruri, pentru a și le putea planifica, pentru că ei, spre deosebire de Ciolacu, nu își mai fură un milion când rămân fără bani, ci trebuie să muncească.

După care, același Ciolacu, declară senin că nu e moarte de om dacă un șofer rămâne fără permis 72 de ore, pentru că a greșit testul de drog. Ce contează sutele de mii de oameni care trăiesc, efectiv, din munca lor de la volan. Hai că ne pișăm pesedistic pe taxiuri, livratori, tiriști, șoferi de autobuz și toți cei la care vă puteți gândi. Dar cum e când șoferul de la Salvare stă 72 de ore fără permis, fmm Ciolacu? Nu e moarte de om?

Da, cum vă ziceam, există o ruptură completă între nobilimea din care e formată clasa politică și iobagii care îi votează.
Doar că nu mai sunt iobagi, ci iosugi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.