Știu că ați simțit un fior rapid, ah, grasul ăsta e prost, habar nu are că Olimpiada este numită perioada dintre 2 jocuri olimpice consecutive, mamă, ce i-o dau. Cum ziceam, pe acest blog vom folosi cuvântul Olimpiadă, pentru a ne referi la Jocurile Olimpice, va fi convenția noastră personală.

Cum să caracterizez eu începutul olimpiadei?
Cred că domnul acesta a făcut-o mai bine decât mine:

Dacă încercau să facă gluma asta cu poponauți și obeze în loc de Iisus și apostoli, acum jumătate din ei erau morți și măcar vreo 10 explozii prin sălile pariziene. Dar dacă e de creștinism, e ok, putem să ne batem pla. Sau măcar quaiele, ca domnul din imagine.

În rest, ca om simplu, nu am înțeles deloc deraierea psihică ce s-a întâmplat aseară. O sărbătoare a sportului și a sănătății, o sărbătoare sportivilor care au muncit 4 ani pentru a putea lupta la Olimpiadă, s-a transformat într-o paradă grețoasă de femei cu pulă și barbă și bărbați cu țâțe. Fără sens, fără nicio logică, fără un minim respect pentru sport și tot ce reprezintă, în mod normal, Olimpiada. O sărbătoare a sportului reprezentată de o purcică ultra obeză, pe post de Iisus.

Eram cu fii-mea și ne uitam, așteptam să treacă echipele Spaniei și româniei, fii-mea are prieteni care participă la jocuri și efectiv copilul era cu nervii pe pereți pentru că, în loc să vadă echipele trecând, ne uitam, în cel mai direct mod, în pizda unei babe care mima sexul pe catwalk cu un boșorog chelios. Pe lângă asta, sportivii au fost aruncați la dracu-n plăci, în mijlocul apei, pe bărcuțe, iar transmisia ne oferea, când ajungea la ei, printre reprezentări de pizdă și cur, jeturi de apă aruncate de furtune și ploaie. Sportivii? Dă-i mă în kkt, schimbă din nou pe calwalk, că trece poponautul cu țâțe.

Rușinos, degradant, mizerabil. Asta a ajuns expresia incluziunii sociale și a acceptării. Toată lumea e obligată să învețe că persoanele LGBT sunt un grup cretin și exacerbat, care își arată pula la toată lumea, plină de mândrie, urlând Sunt mai bun decât voi, pentru că mi-o trag în cur!

Sunt sau, cine știe, eram un susținător al drepturilor persoanelor gay. Dar faptul că efectiv, în fiecare zi, la orice fel de eveniment, ABSOLUT ORICE EVENIMENT, mi se flutură în față o pulă de homosexual, pentru că așa voi învăța să îi includ în viața mea, mă radicalizează pe zi ce trece și încep să îmi doresc foarte mult ca extrema dreaptă să ajungă la putere în UE.
După care vin cretinele astea.

Oh, a fost fabulos și genial, 😉 😉 numai noi înțelegem, proștilor, lumea se schimbă.
UE, fă.

Olimpiada de futut, etalat și supt. (dacă vreți să vedeți clipul, dați disable la adblocker, se pare că Ublock nu agreează versurile licențioase. Este BUG Mafia – Olimpiada)

Bonus:
www.news.ro/sport/cio-anunta-ca-olandezul-condamnat-in-2016-pentru-viol-va-concura-la-jocurile-olimpice-conform-programului-normal-1922402627132024071621683571

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.