În orice situație și în orice timp, masele umane trebuie să fie conduse de elitele lor, pentru a putea progresa. Uitați-vă puțin la citatul de mai sus. Pierre ELiott Trudeau a fost al 15 lea Prim Ministru al Canadei și, totodată, tatăl actualului Prim ministru al Canadei, Justin Trudeau. Iar asta nu se petrece în Rusia, unde securistul Putin îl rotește pe Medvedev de fiecare dată când trebuie să ia o pauză de la președinție, ci într-o țară unde democrația este extrem de puternică și apărată cu dinții de locuitorii ei.

Ce se petrece într-o țară aflată undeva la limita sălbăticiei?
Se petrec chestii ca asta, de exemplu.

Un grup de activiști creștini intenționează să organizeze luni dimineață un protest public în fața Palatului Administrativ Suceava, pentru a „bloca organizarea concertului rock-satanist de la Cetatea de Scaun Suceava, între 24-26 august, care terorizează municipiul Suceava și localitățile limitrofe”. Printre motivele invocate se numără în primul rând „deranjul fonic”, dar mai ales faptul că în cadrul acestuia „se fac și procesiuni satanice”, care nu au nimic în comun cu „valorile spirituale și tradiționale românești”.

Sau, și mai haios, grupuri de fraieri plătesc pălării de bani, inclusiv mizerii early bird, ca să poate alerga prin bucurești și să se stropească cu praf colorat.

Retard alert

O țară care nu are elite, așa cum este românia, nu are cum să evolueze. Iar țara, în măreția ei, a fost condusă abil, în ultimii 30 de ani, spre o dictatură a inculturii, o rebeliune a mediocrității, lecție de zi cu zi despre rezultatul analfabetismului cronic din școlile românești, a pletorei de profesori inculți, inutili, incapabili, ținuți pe post doar ca masă de manevră pentru TOATE partidele care au trecut pe la putere în anii care au trecut.

Între timp, adevăratele elite ale româniei merg la Mănăstirea Nicula, ca să se târască în genunchi, dorind moartea vecinilor. Și dacă unul din vecini a murit, mai vii o dată, și pentru celălalt.

Vă puteți imagina cum se târăște în genunchi ipochimena din imagine, bălmăjind Omoar-o doamne, dă doamne să moară, ucide-o cu puterea ta nebună, în același timp considerându-se o creștină vrednică și plină de har duhovnicesc, inhalat de sub rasa călugărului ce tocmai i-a spovedit crima mentală?

Ca ea sunt majoritatea. Cum credeți că pot ieși elite din asemenea spectacole macabre de suboameni? De unde să apară guvenrnările acelea luminate, dacă educatorii primordiali sunt aceștia? Râdem de Valerie Ciolos, care se direcționează binele universal către românia, râdem de Olivia Steer care, după ce și-a vaccinat copiii, duce campanie împotriva vaccinărilor, ucigând la propriu, copii, râdem de vitele care se interesează pe internet de nevoile copiilor proprii, râdem de cei a căror părinți au votat cu psd, râdem și râdem, și râdem și ne dăm seama, brusc, că râdem de toți din jurul nostru, inclusiv de noi. Și am mai râde, dar nu mai e de cine, că i-am terminat pe toți.

Într-o țară de Bulă, nu mai există altcineva care să prindă poanta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.