Având în vedere că de la mine ați auzit de cardurile Revolut prima oară și cât de drăguț e sistemul, consider că e de datoria mea să vă atrag atenția și asupra acestui tip de probleme.

Astăzi cineva avea deja numerele de pe card (plus codul CVV)şi a încercat sa cumpere chestii de pe net din Slovenia.

Mi se pare grav. Foarte grav. Asta mai ales când vorbim de o aplicație nereglementată de nimeni, care nu își asumă nimic față de nimeni. Iar dacă cauți pe internet despre probleme cu suportul lor, vei afla că ține doar de noroc să nu ajungi acolo și, cu maximă siguranță, te vei enerva la culme.

Reiterez același sfat pe care l-am dat tuturor.
Nu țineți pe acest gen de carduri decât banii pentru utilitățile de moment și pentru schimbul valutar, punctele forte ale aplicației. Transferul de fonduri dintre cardul mamă și cel revolut este instant, deci pierdeți câteva secunde în plus, dacă mai aveți nevoie să adăugați bani. Sumele mari de bani le puteți ține în conturi de Monese, N26 sau chiar și payoneer, de exemplu.

Și nu pentru că e un sistem creat de 2 ruși și, ca orice ruși, maica rusie e pe primul loc, ci pentru că, până în acest moment, Revolut nu are licență bancară, prin urmare sumele din conturi nu sunt garantate de niciun fel de fond de garantare al activelor bancare.

Așa că, atenție mare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.