Aglomerat este şi la staţia de taxare de la Feteşti, tot pe sensul către Constanţa, pentru că foarte mulţi şoferi preferă să plătească taxa de pod la ghişeu, pe loc. Poliţiştii amintesc că prin staţia de taxa se poate trece liber, cu condiţia ca taxa să fie plătită înainte sau după trecere, până a doua zi, la ora 24.00, la oricare dintre benzinării sau prin SMS, la numărului 7577

.

Știrea.

Înțeleg perfect atunci când nu vrei să plătești prin SMS, ți-e frică să nu te ardă statul român. Am pățit-o și agreez ideea. Deși, dacă statul vrea să te ardă, ori prin SMS, ori cu chitanța în brațe, tot trebuie să dai în judecată CNADR, nu există altă procedură de contestare.

Dar scrie peste tot. PESTE TOT. Poți plăti taxa până a doua zi la ora 24, deci până a doua zi la miezul nopții la orice bezinărie din românia. ORICARE BENZINĂRIE. Nu ai de ce să stai la coadă ca o vită bolnavă de encefalopatie, ca să te simți tu cu chitanța în mână când treci podul. Nu ai de ce, e absurd, e o tâmpenie imensă.

Dar degeaba. Coada trece, românii rămân.
În altă ordine de idei, legat tot de știre, cum că pe autostradă au fost accidente pentru nepăstrarea distanței de mers.

În românia nu ai cum să păstrezi distanța de mers față de cel din fața ta, indiferent unde ai fi, pe autobahnă sau în oraș. Dacă ai lăsat loc mai mult de o mașină, automat ți-a sărit în față cineva, fără discuție. Mă uitam dimineață, nu mă grăbeam și aveam chef de experimente, cum lăsam distanță mai mare în fața mea, cum aproape începeau să se certe cei din jur care să ocupe primul locul respectiv.

La fel este și pe A2, dacă ești suficient de fraier încât să mergi cu 130-139 și să lași distanță regulamentară, ești prostul satului, toată lumea îți va sări în față, toți îți vor da flashuri, ești cel care trebuie să se plimbe cel mai mult stânga dreapta și să frâneze din cauza celorlalți viteji.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.