Scria ieri Vali de Tudor Chirilă, care e rebel și plin de sfaturi pentru toate generațiile, dar își bazează veniturile pe bani veniți de la primăria capitalei. Bine, e ușor să te îndrepți spre “vedetuțele” locale, pentru că ele, în general, încasează de la oricine, nivelul de trai ridicat nu se menține cu mândrie, coloană vertebrală și alte bazaconii de astea.

Dar azi avem și bloggeri. Sau, în fine, remodelate vloggeri, pentru că, se știe, dacă ai talent zero la scris, ai talent maxim la video.

Iată, în imagine o avem pe Luminița Balaban, vloggeriță, care nu își găsea viitorul, protestând din greu la guvernul româniei.

Între timp, Luminița și-a găsit un viitor, mult mai confortabil, adâncită până la operații în banii primăriei capitalei. Pentru că na, Firea este PSD, muie PSD, dar păpica nu vine dacă ai coloană vertebrală și nu te plimbi pe Victoriei ca preludiu galant, în scopul sutei de euro de pe noptieră.

Deci putem să râdem liniștiți, viitorul sună bine și e în mâini bune. Sunt curios dacă Luminița a semnat și inițiativa Fără Penali, ca să știm o chestie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.