FIFA s-a gândit că televiziunile exagerează cu pusul camerelor pe femeile frumoase din tribună și le-a cerut în mod expres să nu mai insiste asupra lor.

Așa e. Televiziunile nu trebuie să mai arate femei frumoase, spectatoare la fotbal. Trebuie să arate câteva grase, cât mai multe grase, neapărat un cuplu gay, niște asiatici plus, funcție de zonă, niște țigani, niște refugiați, câțiva rohingya plus un grup în care bărbații caucazieni trebuie să fie o minoritate, deoarece negrii au câștigat cupa mondială.

Râdem, glumim, dar PC-ul ăsta se amestecă, din ce în ce mai mult, în toate activitățile de zi cu zi și o să ajungem să ne uităm la reclame cu persoane asexuate, ca nu cumva să jignim sentimentele celor care nu știu exact ce sex vor să își asume, vom fi obligați să fim grași și să ne desfacem anusurile periodic și pentru alt sex, pentru ca homosexualii să nu se simtă excluși din societate.

Voi sunteți pro sau contra?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.