Începând de astăzi, suntem plecați într-o călătorie de descoperire a inner selfurilor interioare din sinele nostru. Mergem, ca oamenii, spre vest, vom ieși din țară pe la Nădlac 1 și ne vom opri…în primul loc unde găsim apă, tobogane și distracție. După care vom pleca mai departe. Practic, vrem să vedem dacă putem să ne facem un concediu în care să împăcăm și capra, adică nevoia de a ne bălăci în apă și varza, nevoia de a nu fi statici și de a ne plimba tot timpul și de a vedea chestii noi. Și cum anul trecut ne-am săturat de materiile fecale carpato-danubiano-ponntice din apele grecești, astăzi vrem să mergem în bazine cu apă tratată chimic. Măcar e doar pișu.

Ce ne interesează. Dacă știți stabilimente de genul acesta, sunteți rugați să lăsați aici numele și pe unde e, poate reușim și trecem și pe acolo. Ca idee, știm de Hajdusoboszlo și celălalt, de la Szeged, nu prea ne omorâm după aglomerația din ele și au dezavantajul de a fi pline de români, ceea ce nu ne convine, deci mai după ele. Am auzit de niște Aqua magicuri interesante prin Budapeste și prin Austria, dar aș vrea să merg doar acolo unde au fost confrații mei de internet. (Da, știu, Hajdu e minunat, get over it)

Moblitatea pe drumul Aqua Magicurilor este susținută de Autonom, confrații de la PC Garage, fără de care nu ați auzi de noi și, dacă nu uitam aparatele foto acasă, era și F64… Așa că o să aveți doar poze făcute cu OnePlus 5T și iPhone 7 Plus. De săraci, știu, o să ne luăm măcar un stativ și-un selfie stick de prin hunguria.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.