Mă gândeam, acum vreo săptămână, că aș vrea să concretizez pasiunea mea pentru seriale și, mai puțin, filme, într-un site pe care să scriu despre. Nu de alta, dar e posibil ca cititorii de cetin.ro să nu dorească să vrea să citească zilnic despre seriale, ce a mai ieșit, ce a mai fost anulat, cine mai e cu cine și chestii de astea pe care le citesc eu pe teme. (de exemplu, știați că Pauley Perrette din NCIS a plecat din serial pentru că Mark Harmon a venit pe platou cun un câine care a mușcat pe cineva și, de aici, a ieșit un circ întreg și o despărțire? Nu știați. Știați că are 49 de ani?).

După care mi-am dat seama că oricum am o grămadă de chestii de făcut și, cu siguranță, nu aș putea-o face singur, prin urmare, aș avea nevoie de minim un/o parteneră. După care mi-am amintit câte proiecte am început, în timp, cu parteneri pe care îi cunosc din online și cum le-am abandonat pe toate, pentru că partenerii s-au plictisit la un moment dat de scris zilnic, zi de zi, în fiecare zi, pentru altceva decât situl lor, iar eu mă plictisisem să trag de ei, ca de o nevastă cu continue dureri de cap, haide, scriem și noi, facem și noi ceva and so on.

Și m-am cam dezumflat, parcă nu îmi vine să îmi iau iarăși bătaie de cap și muncă în plus, pe care să le abandonez la un moment dat, pentru că rămân singur și nu fac față.

Dar serios, există pasionați de seriale?

Nu uitați, dacă vreți să fiți tot timpul la curent cu ce scriu, avem un grup de mare angajament.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.