Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Mega Mall aduce aproape de cei mici personajele preferate din seria „Eroii in Pijama”, in cadrul unei expozitii interactive. Evenimentul este lansat in premiera in Romania si este organizat sub licenta EOne (Entertainment One).

In perioada 25 mai – 10 iunie, Mega Mall ii invita pe cei mici sa se distreze alaturi de gasca PJ Masks („Eroii in Pijama”), din seria de desene animate cu acelasi nume. Personajele principale ale expozitiei sunt cei trei prieteni in varsta de 6 ani, Connor, Amaya si Greg, care noaptea se transforma in super-eroii Pisoi (Catboy), Bufnita (Owlette) si Sopi (Gecko), pentru a „salva ziua”. Dupa ce canta „Pijamalele noi le luam, in timpul noptii ziua salvam!”, momentul marcant al transformarii din copii obisnuiti in curajosii super-eroi, cei trei trec prin numeroase aventuri pline de actiune, rezolvand misterele si haosul din oras.

Dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani, expozitia poate fi vizitata de grupuri de pana la 25 de persoane si va include mai multe zone de activitati distractive. Astfel, in cadrul evenimentului, cei mici vor descoperi sediul Eroilor in Pijama, locul unde incepe intreaga actiune, dupa care vor fi invitati catre alte zone surpriza: zona „Este timpul sa devii un Erou”, zona Parkour, zona Atelier si zona Photobooth. In fiecare dintre acestea, copiii vor fi ghidati de catre o echipa dedicata, care ii va sustine in a parcurge intregul traseu, finalizat cu mult asteptata intalnire cu cele trei personaje din seria animata.

Dupa ce exploreaza sediul Eroilor in Pijama, micii vizitatori vor parcurge zona Parkour, cea mai antrenanta din intregul traseu. Aici, li se vor explica regulile jocului si se vor putea distra pe parcursul celor 6 activitati surpriza: catarare, coborare pe franghii, sarituri prin cercuri, evitarea obstacolelor de pe un perete, trecerea prin tunel si scufundarea intr-o piscina cu mingi. Odata ce au terminat cu succes aceasta serie de provocari, fanii celebrului desen animat se vor putea masca in personajul preferat, utilizand tabletele din zona „Este timpul sa devii Erou”.

Umatoarea oprire, zona Atelier, este destinata unor activitati de desen, constructie de puzzle-uri si alte jocuri creative. Apoi, prin tehnologia ecranului verde din zona Photobooth, copiii se vor putea vizualiza ca facand parte din desenul animat si se vor putea fotografia in atmosfera din „Eroii in Pijama”.

La sfarsitul traseului format din cele patru zone, micii vizitatori se vor intalni pe scena cu mascotele Pisoi, Bufnita si Sopi, alaturi de care vor avea ocazia sa se fotografieze.

Expozitia va fi dechisa zilnic, intre orele 10:00 si 20:00, iar intrarea este libera. Parintii sunt invitati, insa, sa rezerve locurile pentru cei mici la adresa rezervari@megamallbucuresti.ro sau la numarul de telefon 0756.140.191

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.