Total întâmplător și utopic mă gândeam în seara asta că toată treaba asta cu GDRP poate fi folosită extrem de simplu și delicat de conducerea partidului care ne păstorește cu atâta grijă, în scopuri de corecție și achitat polițe restante.

Serios acum, toată chestia asta cu gdpr va putea fi folosită extrem de ușor de către Dragnea și ai lui pentru a le arăta cine e stăpânul multinaționalelor care au susținut într-un fel sau altul protestele de anul trecut sau care au agitat spiritele împotriva intențiilor guvernării.

Pe cine ar surprinde niște controale absolut inopinate la sediile Raiffeisen sau NN, pe 28 mai, dimineață la ora 9, pe tema GDRP? Sunt mari operatori și procesatori de date cu caracter personal, trebuie să ne asigurăm că datele cetățenilor sunt în deplină securitate și conform 100% cu prevederile legii care tocmai a intrat în vigoare. Ah, că președintele băncii a participat la proteste? Pură coincidență. Sau că președinta NN a anunțat de mult intențiile PSD de a decapita Pilonul II de pensii? Pure speculații, nu are nici o legătură.

După experiența CNCD mai crede cineva că vreo autoritate sau vreun consiliu este apolitic, echidistant și se ghidează după bune practici

Sà nu uităm, suntem țara controalelor tematice.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.