Se pare că situația se rezolvă. Dacă e adevărat, iar eu nu mai cred până nu văd, SimpliQ e un super data center și chiar nu aveți de ce să mai fiți îngrijorați.

Avand in vedere probleme suferite de Webfactor, in urma unor discutii, am ajuns la un acord pentru ca serverele noastre sa fie preluate de catre SimpliQ. Astfel s-a inceput deja mutarea fizica a serverelor din data center-ul nostru in datacenter-ul celor de la SimpliQ de ieri si vom lucra la activarea tuturor serverelor in cursul zilei de astazi, 11.05.2018.

In acest moment se facem tot posibilul sa reluam functionarea servicilor in cel mai scurt timp. Personalul Webfactor ajuta in acest sens.

Intelegem de asemenea ca anumiti clienti sunt nerabdatori sa mute site-urile la alti furnizori. Pentru a evita o supra-incarcare a serverelor am vrea sa va rugam sa amanati eventuale migrari in primele zile. Va asiguram ca serverele, odata puse in functiune, vor ramane online, si indiferent de situatia financiara a fiecarui cont, serviciile vor ramane active pentru cel putin 30 de zile.

Am vrea de asemenea sa ne oferiti sansa de a va convinge sa ramaneti ca si client SimpliQ, iar in acest sens se va onora pachetul dvs. avut la Webfactor cat si eventuale perioade platite in avans.

SimpliQ este o companie de hosting, din Cluj, cu peste 10 ani vechime, o situatie financiara stabila, fara datorii. Acestia au propriul data center in Cluj-Napoca.

Multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru neplacerele cauzate.

Și nu uitați. FACEȚI ÎN PLM BACKUP!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.