Foto News.ro

O educatoare din judeţul Gorj este cercetată de o comisie din cadrul unităţii de învăţământ, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a scris cu pixul pe fruntea unui copil în vârstă de patru ani. Reprezentaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean spun că femeia are o vechime în muncă de 17 ani, nu a mai fost implicată în asemenea incidente, iar pentru această faptă riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată.

Eu nu reușesc să înțeleg deloc impulsurile astea pe care le au adulții în preajma copiilor. Nu e prima oară când văd asemenea agresiuni, umilințe la adresa celor care pur și simplu nu au cum să se apere. Nu pot să le calific decât ca niște defulări ale umilințelor suportate de la părinți în copilărie, o viață sexuală neîmplinită, lucruri de astea care reușesc să te definească ca om sau animal.

În rest, reacția de pe facebook a rudelor este extrem de caracteristică vitejiei românești de tastatură. În loc să îi rupă picioarele noaptea, în fața casei, a dat-o în fapt pe internet. Brutal, savage și salbatic. E posibil să îi micșoreze salariul cu 10% pentru asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.