Plenul Camerei Deputaţilor a respins miercuri, cu 20 de voturi “pentru” şi 218 de voturi “împotrivă” proiectul de lege privind Statutul de autonomie al Ţinutului Secuiesc. Potrivit raportului Comisiei de administraţie publică, iniţiativa legislativă vizează crearea unei entităţi statale distincte, paralelă cu statul naţional unitar român. În timpul dezbaterilor, deputatul UDMR Kulcsar Gyorgy a acuzat de ură şi de necunoaştere a istoriei persoanele sau instituţiile care susţin că Ţinutul Secuiesc nu există

Acum așteptăm reacția nebunaticului mic de la Budapesta, Orban, garantul democrației și al stabilității în estul europei. Ar fi fost drăguț ca în constituție să nu scrie că statul nu poate retrage cetățenia română celor ce au dobândit-o prin naștere și cei 20 care au votat pentru dezmembrarea româniei să fie trimiși la ei acasă, să o dezmembreze pe doamna ungaria sau ceva.

Din păcate, scrie, și toate aceste activități subversive vor continua, finanțate pe față de Orban. Ultima, acel Minority Safe, care vrea să facă un bazin al minorităților ungare din europa, este cea mai insidioasă și este începutul unui atac rusesc pe toate planurile la integritatea Uniunii Europene.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.