Există un meme pe net, care nu știu cât e de adevărat, cu o discuție cu un tip care zice ceva de genul Mulțumesc lui dumnezeu care, deși sunt steril, a ajutat-o pe soția mea să rămână însărcinată cu mine. Citat aproximativ.
Așa și fetița asta care cedează un labrador.

Dau câine Labrador. Este fetita, are 8 luni jumatate, din parinti 100% labradori ( poze la cerere cu parintii si cu ea cand era pui). Are toate vaccinurile, nu stiu daca este microcipata. Este foarte jucausa, energica, deloc viloenta. Din pacate, deoarece inca este mica , inca roade. Ea este deja la a 3a familie (adica la mine) pana acum, deoarece la inceput a stat la stapanul tatalui ei, dupa aceea a stat la alta familie care nu a mai vrut-o. Eu am luat-o deoarece mi-a fost foarte drag de ea si nu concepeam sa fie data la adapost, asa ca m-am oferit. Din pacate, este o responsabilitate mult prea mare pentru mine, deoarece sunt intr-o perioada de examene si nu am timp de ea. Doresc sa ii gasesc o familie care sa o pastreze pentru totdeauna, deoarece a trecut deja prin multe, vreau sa ii gasesc o familie iubitoare si care are timp pentru ea.

Labrador care arată așa:

De aici putem extrage două concluzii.
Prima ar fi că doamna mama a labradorului a fost cam curvă.
A doua e că cedenta nu știe cum arată un copoi ardelenesc. De care corcitură este tovarășa din imagine, foarte drăguță, de altfel.

Anyway, dacă vreți o cățelușă metis de copoi ardelenesc, recomandată labrador, o găsiți aici.

În altă ordine de idei, e foarte greu de găsit, pe termen scurt, o doamnă de ciobănesc corb, dispusă să nu reziste avansurilor sexuale ale lui Igor. Cred că, până la urmă, o să îi caut un pui fetiță de corb și o să facă precum Mohamed, o să își crească propria viitoare fostă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.