Așa arată scrisoarea de amenințare primită de fiecare din familiile celor 7 violatori din vaslui. Băieții ăia care chiar și arestați fiind, făceau mișto de victimă, care de fapt nu a fost violată, ci a avut parte de sex surpriză și că doar nu o să le dea 5 ani de închisoare pentru 5 minute de plăcere.

De fiecare dată când văd așa ceva, mă gândesc la Drasius Kedys și sper, în adâncul sufletului, ca decizia punisherilor să fie reală, nu doar bravadă de internet sau de poșta română. Nu ar rezolva problema din vaslui, e nerezolvabilă, dar are rezolva nevoia de justiție reală a publicului, a concetățenilor, nu gunoaiele astea cu reeducare și cu închisoarea care nu trebuie să fie o pedeapsă, ci reeducare a omului, care să iasă de acolo o altă persoană, gata de a se încadra în societate.

Pentru că da, părinții Larisei Chelaru sau ale fetei vasluiene asta doresc, reeducarea și aducerea pe drumul cel bun a vinovaților, nu pedepsirea lor.

În altă ordine de idei, Adevărul a furat știrea de pe vrn.ro, a împănat-o cu lacrimogenisme, nu a dat link și uite jurnalism și social media.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.