Foarte sincer, nu am idee cine este domnul Burleanu. Știu că este, acum, președintele federației de fotbal. Dar înainte de asta nu am auzit niciodată, ABSOLUT niciodată de el. În principiu, sunt mulțumit de activitatea sa ca președinte de federație. După distrugerea totală făcută de cancerigenul Mircea Sandu și prietenul său, Mitică, nu ai cum să îți revii în câțiva ani, asta este extrem de clar.

A lucrat la imaginea echipei, a adus și alți antrenori decât eternii Pițurcă, Olăroiu și cine mai venea, cu schimbul. Din păcate, rezultate nu-s, pentru că nu ai cu cine, simplu. Odată ce mizerabilul de Sandu a permis distrugerea cluburilor de juniori și a macchiavelizat orice în campionat, de unde să ai fotbaliști români buni, de la CFR Cluj, care avea 11 portughezi în teren?

Lupescu…
Aș vrea să repet, întrebarea din titlu este extrem de nepărtinitoare. Mie Lupescu îmi era simpatic, ca fotbalist. Pentru generația sa a fost un tip relativ mediocru, pentru generația actuală, un monstru sacru, dar, pentru generația actuală și Lupu este un monstru sacru.

Nici despre Lupescu nu știu mare brânză. Știu doar că a făcut parte, la un moment dat, din echipa de mișmașuri de la FRF-ul lui Mircea Sandu. Ce a făcut acolo sau ce a lucrat, iarăși, pentru mine e o necunoscută și nu vreau să mă pronunț. Parcă a fost și la UEFA, la un moment dat, dar, din nou, nu știu ce, ce a făcut sau de ce nu mai este.

A scris Cismaru, la un moment dat, un articol legat de subiect, articol unde și-a luat la greu carne prin frigider pe o rețea de socializare, pentru că cerea să i se arate un membru al generației de aur care are sau a avut succes ca manager de ceva, nu doar ca fost membru al acelei generații.

Așa că întreb și eu.
Ce ați alege pentru a conduce federația între un tip care este un bun manager și un fost fotbalist, fie el Lupescu sau altcineva și, mai ales DE CE?

Și nu uitați, nu mă interesează valoarea lor de mingicari profesioniști, ci cea de manageri. Eventual, încercați să nu îi aduceți în schemă pe cei care au vizitat și închisorile patriei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.